På söndagar brukar vi slå på stort (eftersom jag nästan alltid jobbar lördagar och iom det har en sexdagarsarbetsvecka) och gå all in med frukost. Det här har jag ätit de senaste tre veckorna: Förrförra söndagen köpte vi croissanter (mandelcroissant är det godaste som finns!) på Fabrique, jag åt min vanliga kokosyoghurt från Yoplait och smörgåsar med ost från ostaffären i Strängnäs och udda tomater. Förra söndagen bakade jag scones. Mitt bästa sconesrecept är detta. Testa att ha färska bär i eller kardemumma. Jag äter dock alltid mina scones naturella med philadelphia, honung och svartpeppar på, eller blåbärssylt. Det ska vara riktig sylt med massa blåbär och lite socker isf. Och så pressade jag egen blodapelsinjuice till det. Det är kanske den vackraste juicen tycker jag, en färg man liksom aldrig ser annars. Igår åt vi kaffe och tranbärsbröd från Fabrique med skivad avokado, salt och chiliflakes på. Sen pressade jag mängder av små ekologiska apelsiner också och fyllde upp två highballglas. Jag hatar när man får en liten skvätt juice, sån himla tease ju! Det var tre lyxiga frukosttips att längta efter till helgen! My three best luxury weekend breakfast tips!