När vi bodde i Roma förra veckan var vi femton personer som flest och därför hade alla matlag en dag i veckan. Vargen och jag fick äran att laga söndagsmiddag och förutom gino som efterrätt (genius) så gjorde vi tre sorters pizza som jag tänkte dela med mig av recepten till! Först och främst gör vi vår egen deg och tomatsås. Vargen är degexperten och gör den nästan alltid efter Leilas recept. Jag brukar göra tomatsåsen av fräst gullök och vitlök, krossade tomater, massa olivolja, färsk basilika och honung. Det får stå och puttra ett tag och reducera. Typ lika länge som degen jäser! Kavla ut degen och lägg den på bakplåtspapper på plåtar. Förgrädda i ca 7 minuter så blir inte pizzan så blöt och degig sen när den är klar! Här kommer de olika toppingarna. 1. Den gröna pizzan. I ordning: hemgjord tomatsås, massa färsk spenat, fetaost, sparris, rostade pinjenötter och färsk oregano! 2. Hipsterpizzan, eller double carb. I ordning: penslad olivolja, tunt skivad rå färskpotatis, hackad vitlök, riven västerbotten, mozzarella, färsk rosmarin och ekologisk citronzest! 3. 70-talspizzan, eller Pontus pizza. I ordning: hemgjord tomatsås, champinjoner, skivad broccoli, riven ost, gul paprika, rödlök i båtar, parmaskinka (kan uteslutas), färsk timjan och oregano! Grilla i ugnen tills potatis, broccoli och sparris blivit mjuka men krispiga! Servera med ruccola och rostade solroskärnor! Et voilà! Måste också visa mina två senaste klänningsfynd! Eller fynd i den bemärkelsen att de är så fantastiskt vackra, billiga var de inte. De ska få bo i klänningsuthyrningen och skulle passa superfint som tärnklänningar, eller varför inte höstbrudklänning? Tänk dem på en rödtott eller svarthårig och beigea skor till, stor rörig bukett och strasspins i håret! Köpte dem på Beyond Retro för 1200:- styck och de är i strl 34-36 ungefär! Vilken gillar ni bäst, cremegul sweatheartringad 40-talstyll eller blekgrön spets med båtringning och vidd i kjolen? Here's three pizza recipes for you! Read them in english by clicking the google translate flag. The toppings are spinach, feta cheese and asparagus, potatoes, rosemary and lemon and classic broccoli with ham! Also I bought these two dream dresses when I came home from Gotland! Can't deside witch one I like better.