Jag har tipsat och skrivit om Anna-Clara Leo många gånger, både hennes vanliga Instagramkonto som är strösslat av vacker vintagedramatik och bilder från hennes nuvarande skolgång i Frankrike, men också hennes otroliga matkonto Gudvagott. Och nu såg jag att tjejerna på The Way We Play plockat upp henne och gjort ett underbart inspirerande jobb med Anna-Claras paradrätter, recept och inspiration på TWWP. Vi kikar! Anna-Clara har det där lilla extra tycker jag, något mystiskt teatralt som jag tror att vi kommer se mer av framöver. En känsla av svunna tider och försiktighet, men samtidigt en närvarande blick, humor och känsla för det vackra i det lilla. Recept hon delar med sig av i reportaget är ricottapasta med pecorino, färsk oregano och svartpeppar. En paradpasta som är otroligt krämig och innehåller en inte helt vanlig tomatsås. Recept här. En annan rätt vi får ta del av är en vintersallad. Buljongsförvälld svartkål och bladspenat med vitlök och citrondressing. Ugnsrostad sötpotatis med rosmarin, ugnsbakad fetaost med citron och honung. Granatäppelkärnor och iskall äppelmust till. Låter ljuvligt gott! Recept här. Efterrättsrecept är alltid välkommet. Här hittar jag inspiration till framtida middagar i vårt nya kök. Chokladkaka med plommon i portvinslag. Så himla vackert. Anna-Claras egna vaniljlemonad som jag skrivit om tidigare. Och här en efterrätt som jag också måste testa. Turkisk yoghurt med bourbon-vanilj och lönnsirap med knäckig karamelliserad blodapelsin, banan, granatäpple och mynta. Så vackert porslin också. Tack för inspirationen Anna-Clara! <3 Alla recept hittar ni här. Fantastiskt foto av Mira Wickman