Här kommer ett recept på den absolut godaste granolan jag någonsin smakat! Jag lovar, denna måste ni verkligen testa. Allt hänger på den hemliga ingrediensen, gurkmeja! Och flingsalt, det är viktigt. Min lillebror Sigges tjej Anna gjorde denna till oss när de var här i påskas och påsen åts upp på en nanosekund. Så jag frågade efter receptet och gjorde en egen plåt härom dagen. Snart dags att göra mer! Här kommer receptet. Du behöver, för 1 plåt: - 3 dl havregryn - 1/2 dl pumpafrön - 1/2 dl solrosfrön - 2 msk linfrö - 2 msk chiafrö - 1/2 dl riven kokos - 2 msk kanel - 1 msk gurkmeja - havssalt - 1 dl honung - 1 msk kokosolja Börja med att hälla ut alla torra ingredienser på en plåt. Sätt på ugnen på 175°C. Smält sen honung (jag tog flytande) och kokosolja i en kastrull. Ringla över plåten och blanda runt. Rosta i ugnen i först 8 minuter, ta ut och vänd runt noga, och sen 4 minuter till. Låt svalna och stoppa sen in det i en påse. Klart! Den är på riktigt godare än alla andra granolas jag ätit! Ni måste testa. Helst på en fet yoghurt, med skivad banan, kokos och lite vallmofrön. Så gott! ✨