Igår bakade jag och vargen bästa frukostbrödet! Lagom grovt och lagom saftigt och alldeles perfekt till lapsangthé med honung. Först värmde vi en klick smör, ungefär 25 g och blandade ut det med 2,5 dl mjölk så det blev fingervarmt och så i med 25g jäst. Sen i med lite hackad frukt som aprikoser och torkat äpple och hackade nötter som para och valnöt som vi hade hemma. Efter det blandade jag i ungefär tre dl vetemjöl och fyllde på med rågsikt tills det blev en bra deg som inte var för torr och inte för kladdig. Den fick jäsa en timme ungefär och sen hamnade den i brödform i ugnen tills det gick att knacka på undersidan och brödet lät lite sådär ihåligt! Så himla gott! ♡ me and the wolf baked some bread yesterday! We mixed 25g yeast with 2,5 dl ml milk and 25g butter and had a lot of nuts and dried fruits in. After that we poured a lot of flour and whole grain flour on the dough until it had perfect consistency!