Andra bakverket jag verkligen fastnade för när jag kollade på Leila bakar nu i sommar och var tvungen att testa var den här supercheesecaken med blåbär och vit choklad! Alltså, den blev så god, och höll i flera dagar. Här kommer receptet om ni blir sugna! Du behöver: för botten - 300 g digestivekex - 150 g smör och smeten - 600 g philadelphiaost - 2 1/2 dl kesella 10% - 1 dl strösocker - 1 dl majsstärkelse - 2 tsk vaniljsocker - 3 ekologiska ägg - 1 dl vispgrädde - 200 g vit kvalitetschoklad - 1 1/2 dl blåbär Börja med att göra botten av krossade kex och smält smör. Tryck ut den i en form med löstagbar kant och förgrädda i ugnen i ca 10 min på 175°C. Fortsätt med att göra smeten. Blanda färskost och kesella i en skål. Rör i majsstärkelse, socker, vaniljsocker, ett ägg i sänder och till sist grädden. Smält den vita chokladen och vänd ner i smeten. Häll över i formen och strö över blåbär. Grädda i ca 40 min på 200°C, men håll koll på färgen. Efter ett tag kan man täcka kakan med aluminiumfolie så den inte blir för mörk. Låt den stå i eftervärme tills den sätter sig och ställ sedan i kylen tills den är kall. Kakan är allra godast dagen efter. Servera med rårörda bär (skurna bär som blandas med lite socker tills de svettas) och vaniljcreme fraiche (creme fraiche med lite pudrat vaniljsocker). Enjoy! I tried Leila's amazing blueberry cheesecake a few weeks ago. It's amazing!