Jag kom hem supersent från jobbet häromdagen och svängde ihop en snabb chevre chaud. Jag tog det som fanns hemma och gjorde en liten egen variant som blev krämig, knaprig, syrlig och söt! Man behöver: 1 bit chevre mixad sallad pecannötter och valnötter en halv avokado en halv rödlök en halv citron en matsked socker en matsked honung salt peppar Börja med att sätta ugnen på 200°C och syra rödlöken. Jag brukar snabbsyra den genom att skära supertunna skivor, pressa citronen över, strö sockret och toppa med salt. Sen låter jag den stå i kylen tills allt annat är klart. Stoppa in chevren i ugnen och toppa med honung. Ta ut den när den är mjuk och varm och ser ut ungefär så här. Torrosta nötterna med salt i en panna. Montera ihop rätten med sallad i botten, sen avokado, sen chevre, nötter och sist löken på toppen! Himmelskt gott, lagom avancerat och vegetariskt såklart! A quick recipe for chevre chaud with pecans and sour onions! Read it in english by clicking the flag!