Här kommer 5 st recept som funkar toppen om man vill bjuda någon man gillar extra mycket på flott middag i helgen! Jag tycker alltid att det är knepigt att komma på bra förrätter, medan varmrätt är enkelt (pasta) och efterrätt likaså (glass). Men förrätten är liksom den lyxiga lilla rätten som imponerar på alla, och här kommer fem stycken vegetariska att testa pronto! Burrata med blodapelsin Inte bara den snyggaste rätten jag sett, men också så himla god kombination! Får man inte tag på burrata kan ju en riktigt bra buffelmozzarella vara lika krämigt. Viktigt med en god olivolja på! Spenat och kronärtskocksfyllt bröd Det här är kanske lite mer utav ett försnacks, men hela idén med dippen inuti brödet tyckte jag var genialisk och skulle definitivt imponera på mig om det vankades middag. Jag älskar ju bröd, spenat och kronärtskocka också så detta kan ju ej gå fel. Fint att servera förrätten lite mer casual i en brödkorg under fördrinken också. Som en matigare snitt. Lins och yoghurtröra på rostat bröd Som en variant på den klassiska bruschettan, med rostat bröd och en svalkande proteinrik röra on top! Både fräscht, göttigt och vackert. Regnbågs-spring rolls Om inte spring rolls vore imponerande nog kommer här receptet på regnbågsfärgade sådana! Mmm med jordnötssås till. Världens bästa fingerfood som också är värdigt som flott förrätt. Dessa kan man ju göra tidigare på dagen och spara i kylen. Tänk en härlig nudelsoppa till varmrätt sen, sån drömmiddag! Hummus med sparris och pocherat ägg Pocherat ägg är väldigt proffsigt, men också rätt lätt! Om man har tungan rätt i mun och gör det när gästerna är på plats. Lite som ett event. Jag tyckte detta var den perfekta förrätten till en vår eller sommarmiddag. Nyttig, god, vacker, flott och snygg på tallriken! Servera med en ängamatssoppa till varmrätt och kanske en sorbet efteråt! Jag skulle osa ja iallafall. Translation: 5 great vegetarian entré dishes to make and impress your guests with.