Det var många som undrade om receptet till det här som jag åt härom dagen! Jag är ingen snålis på god, billig och vegetarisk mat, så här kommer det såklart! För två personer. Du behöver: en liten butternut squash, ser ut som ett stort hårt gult päron ungefär och finns på min Ica. Två nävar shitakesvamp, en ask körsbärstomater, blandsallad och avokado till salladen, en god dressing. Det kan man göra själv, men min favvo är den här (som jag också köper på Ica, bor iofs vid världens bästa Ica). Ekologisk fetaost och en skvätt olivolja! Sätt ungen på 220°C och börja klyva butternut squasehen i båtar. Lägg ner ner i en panna och ringla olivolja samt salta och peppra över. In i ugnen i ca 20 minuter. När de börjar bli mjuka smular man fetaost över och slänger in i ugnen igen. Fräs nu svampen med körsbärstomaterna och lägg allt på en bädd av sallad och avokado! Ringla dressing över! Klart! My recipe for feta cheese butter nut squash!