Igår försökte jag återskapa den här fiskgrytan från Frippes, fast utan musslor då eftersom det kändes sådär att koka fyra stycken. Det blir faktiskt helt strålande och här kommer receptet! du behöver: ekologiska krossade tomater laxfilé annan vit fisk, jag tog havskatt. två morötter en palsternacka två potatisar sharlottenlök vitt vin god fiskfond dill salt och virpeppar smör Först tärnade jag sharlottenlök, morötter, potatis och palsternacka som jag fräste i en gryta i lite smör. När det blivit riktigt varmt igen hällde jag på ca två deciliter vitt vin och lät det puttra. Sen hade jag i krossade tomater, lite vatten, fiskfond och kryddade. När rotsakerna blivit mjuka hade jag i fisken i fem gånger femcentimetersbitar och rörde försiktigt runt några gånger. Efter några minuter var det klart och så på med massa dill och servera! Here's my recipe for fish soup! Put some clambs on top if you like! Click the english flag to read in english.