Glad fredag! Som helgpresent tänkte jag ge er en snodd sallad som jag tycker att ni ska laga ikväll! Annaklara och jag var bjudna på middag hem till Ulrika i onsdags för att titta på hennes nya lägenhet, och så langade hon fram det här på bordet! Så fantastiskt smarrigt var det så jag var tvungen att ta reda på vad det var i och dela med mig till er! Ulrikas sommarsallad, du behöver! - platta persikor - spenat - sparris - buffelmozzarella - hasselnötter - avokado - rosmarin - brynt smör Dela upp färska babyspenatblad över en stor tallrik och täck med hackad avokado. Blanchera sparrisen och dela i tre bitar. Lägg över sparrisen och riv med händerna två buffelmozzarellor på det hela. Dela persikorna i två och baka i ugnen tills de blir mjuka. Lägg på salladen och rosta hasselnötter. Bryn smöret och lägg ner en rosmarinkvist i kastrullen som du sen ringlar över det hela. Servera med gröna färska oliver (så himla gott och nötigt!), mandlar och ett par ostar! Bon ape-tit! My friend Ulrikas amazing summer salad with peaches, asparagus, hazel nuts and avokado!