En mycket bra sak med sommaren är att man kan äta massa goda saker som helt plötsligt är i säsong till middag. som sallad med svenska tomater, mild vårlök och ekologisk fetaost. Man behöver inte ens ha dressing för allt är så saftigt. åh gud kantareller! Första kantarellsmörgåsen är helt knäpp i munnen, tyvärr orkar jag aldrig vänta tills de svenska kommer i butik, för då är vargen och jag redan ute i Strängnäs och har pappkassar fulla. Det är något magiskt med skogarna där, allt växer så himla snabbt och det finns ingen möjlighet i världen att kunna äta upp all svamp. Som tur är funkar en burk torkad svart trumpetsvamp utmärkt som gebortpresent! Ja, så det här blev min söndagsmiddag. I sängen. Med vidöppna fönster. Gottgottgott. My sunday dinner was seasonal and super delish! I just love chanterelles and swedish tomatoes with feta cheese. Eat it in bed hot summer days and that's the perpect sunday treat.