Här kommer ett ljuvligt recept på krämig chiapudding med körsbär, hallon, jordgubbar och nötter. Det perfekta mellanmålet för oss som älskar att äta goda, men lagom nyttiga saker, efter jobbet men innan middagen. Jag som ammar är ju konstant sugen på glass och andra goda milda grejer och detta är supergott, lagom sött och syrligt! Du behöver, för 2 portioner: Δ 2 dl mild yoghurt Δ 1 dl soyamjölk med mandelsmak (jag tar sötad) Δ 3 msk chiafrön Δ 1/2 paket frysta körsbär Δ 1 dl tinade hallon och jordgubbar Δ en näve nötter (jag tog naturella cashewnötter och pecannötter) Δ en extra skvätt soyamjölk Lägg de frysta jordgubbarna och hallonen i en bytta i kylen dagen innan. Då hinner de tina och du kan ta ett par matskedar på chiapuddingen sen. Förbered chiapuddingen genom att hälla yoghurt, soyamjölk och frön i en burk. Häll i de frysta körsbären. Rör runt och låt stå ett par timmar i burken i kylskåpet. Jag gör min chiapudding på kvällen och låter den stå över natten. Toppa med rårörda bär, nötter och en skvätt extra soyamjölk vid servering. Sen är det bara att njuta! Translation: My best recipe for creamy chia pudding with cherries and nuts.