Igår var jag på knytisjulbrunch från halv tre till tolv och jag bakade världsgoda matmuffins och tog med mig. Så här gick det till! du behöver: 4,5 dl mjöl 1 tsk bikarbonat 1,5 dl turkisk yoghurt 3 ägg goda oliver med kärna bladspenat basilika kronärtsskockshjärtan soltorkade tomater lagrad cheddar pumpafrön vitlök salt peppar jag tog hälften gramhamsmjöl och hälften vanligt vetemjöl. så lägger man mjöl, salt och bikarbonat i en bunke. rör runt lite och så i med ägg och yoghurt. blanda till en smet och välj ut tolv fina muffinsformar! fyll ungefär till hälften. Har du ingen muffinsplåt funkar det bra om man använder sig av dubbla formar. Sätt på ugnen på 200 grader och hacka spenaten. tryck ner i formarna med en sked. hacka soltorkade tomater, kronärtsskockshjärtan och oliver. Jag tog gröna och kalamata med kärna. Det är lite mer pill men så mycket godare än urkärnade som jag mest tycker smakar lag. lägg allt överst i formarna och tryck ner lite lätt. riv på lite cheddarost och toppa med pumpafrön och peppar! Här såg det redan så gott ut att jag dog lite i köket. efter tio tolv minuter i ugnen är de klara och då är det bara att dekorera med basilika och så ät! mumsmums. here's my recipe on italian muffins with all good things hidden in them! I made these yesterday and they were lovely!