Åååh för en stor krämig bit chèvre! Som jag längtat och drömt om det i nio månader. Nu när jag inte är gravid längre klämmer jag i mig en sån här så fort jag kan, och idag tänkte jag dela med mig av mitt chèvre chaud-recept. Perfekt för soliga luncher, romantiska rödvinsmiddagar eller att bjuda på när man får besök i sommarstugan. Det går fort, är himmelskt gott och ser ljuvligt ut på tallriken. Här kommer receptet för 2 personer: Du behöver: ☛ 2 generösa bitar chèvre ☛ 2 skivor bröd, vi tog Ölandslimpa, som var förvånansvärt gott till! ☛ 10 söta körsbärstomater ☛ 1/2 rödlök ☛ En kruka mixad sallad ☛ 10 små färska rödbetor ☛ en näve valnötter ☛ Flytande honung ☛ Olivolja ☛ Crema di balsamico ☛ Salt och färskmalen svartpeppar Börja med att sätta på ugnen på 200°C. Lägg sen två skivor bröd i en ugnsfast form och chèvrebitarna på dem. Ringla över flytande honung, salta och peppra samt låt stå i ugnen tills osten precis börjat mjukna och brödet rostats. Det tar ungefär 10 minuter. Dela rödbetorna i mindre bitar och koka dem tills de blivit mjuka. Skölj med kallt vatten och nyp av det sista skalet. Nyp isär salladen och fördela på tallrikarna. Skiva rödlök i tunna skivor, dela tomaterna och lägg på salladen. På med de ljumna rödbetsbitarna och sen brödet med chèvreosten på. Toppa allt med valnötter, ringlad olivolja, balsamico, flytande honung, salt och peppar. Servera medan det är ljummet och bon apetit! Translation: My best chèvre chaud. Loads of cheese and vegetables in beautiful gem colors.