Mitt allra lättaste och godaste snacks är riskakor. Men det går att göra dem ännu godare med bara små medel! Här kommer två varianter som är toppen att ha i kylen hemma, på jobbet, ta med på utflykt eller bara mumsa på när man behöver lite energi. Om man gillar choklad och nötter då alltså. Vilket jag gör. Ok här kommer receptet. Du behöver: - god mörk choklad - kokosflingor - pistagenötter - riskakor Börja med att hacka nötterna i mindre bitar. Sen är det dags att smälta chokladen. Jag har ingen micro eller så utan brukar göra det i vattenbad på spisen. Viktigt att röra mycket då! Sen doppar man ena sidan av riskakan i den smälta chokladen. och doppar den snabbt sen i de hackade nötterna eller kokosflarnen. Typ så här! Kör på tills chokladen eller riskakorna tar slut. Ta inte för mycket choklad utan tunt. men täck chokladen med nötter. Sen är det bara att låta dem svalna och stelna och vips är det klart! Tack Beata Holmgren // Studio Emma Svensson för hjälp med bilderna! My easiest snack recipe! Click on the flag for translation.