Jag har fått frågor om nyårsmiddagsinspiration, och såklart delar jag med mig av lite sånt! Maten på nyår behöver inte alls vara samma skaldjur år efter år, allt vintrigt, smarrigt, spännande och lyxigt funkar minst lika bra tycker jag! Viktigast är att man har en god drink, många smårätter och vackra färger på tallrikarna! Eftersom jag inte äter djur längre kommer årets nyårssupé se ut lite som collaget ovan! Samlade vegetariska smarrigheter från min Pinterest. Om ni också vill ha spenattartletter, glaserad butternut squash och stekta gröna tomater på årets sista middag kommer recepten till alla rätter här! Happy new vegetarian year! - Butternut squach tartletter. - Persika och rosmarincocktail. - Honungsrostade polkamorötter. - Små tofu-spenat-ricotta tarts. - Stekta, gröna tomater. - Blomkål med granatäpple. - Chokladmousse med blåbär. - Hendrick's päroncocktail. Längtar!!!! I collected some great vegetarian recipes you can try on new year! Lobster is so last year!