God morgon!! Jag är så glad så glad. Det är egentligen inget som hänt, eller det är iofs inte sant det är mycket som hänt, men idag vaknade jag och insåg att resten av veckan är upplagd på ett sånt där exakt perfekt sätt så jag bara måste njuta fullt ut annars vore jag taskig mot mig själv. Det finns ingenting jag älskar mer än perfekt mycket att göra jobb och socialt. Idag ska jag ha ett möte med Mira om vårt framtida stora jobb, sen ska jag faktiskt jobba ihop med Pontus i hans studio för första gången någonsin och i eftermiddag ska vi bara vara hemma i regnet och städa, dona, baka och vara tillsammans. Jag tänkte experimentera lite med madeleines och baka dem med rabarber för det har jag hemma. Imorgon torsdag ska jag vara med i en träningspodd och jobba hemma, sen har Pontus och jag fixat barnvakt (min bror och hans tjej) och ska gå ut på date! Mmm, mat och vin. På fredag har jag ett roligt jobb tillsammans med Floristutbildarna hemma och hela lägenheten kommer fyllas med sommarblommor. I helgen ska det bli 22 grader och sol och vi ska åka ut till våra kompisars lantställe på Värmdö och sova över. Jag ska bada, springa, dricka pet nat som jag köpte igår och bara njuta av sommaren. För den är här nu! På söndag är det mors dag, kommer bli så mysigt att vakna upp där och på måndag är Lynn ledig från förskolan och mamma fyller år. Så det blir en underbar långhelg, och jag njuter redan nu. Dessutom är jag så glad att ni gillade mina blogginlägg igår. Det är ljuvligt när vi har så fina samtal i kommentarsfältet tycker jag, liksom verkligen växer av vad andra har att säga. Önska gärna fler teman, eftersom både livet med barn och träningsinlägget var önskningar från er. Ni är så bra. Jag hade också ett väldigt givande samtal med min terapeut igår och känner mig stärkt efter det. Jag vet att jag är väldigt fluktuerande i känslor och nu ska jag börja jobba med mindfulness. Spännande känns det. Om det får mig att må lika bra som löpning så är jag på. Dessutom pratade vi om EMDR, som jag ju redan har testat efter min förlossning men då hände så mycket sen (eh nya trauman) så nu kanske är en bättre tid. Ibland när jag är med om något där jag gör fel kan jag nämligen få samma känslor som när de ringde från SÖS och hade bokat in mig på en operation jag inte visste om att jag skulle göra. Att nu har jag tappat all kontroll, det är något farligt som händer och nu kommer jag dö. Så det vill jag gärna jobba bort så jag har mer rättvisa reaktioner på saker som inte är dödliga sjukdomar. Nu försvann jag iväg, men jag vill så gärna dela mina sinnesstämningar här på bloggen, åt båda håll. Jag ska bli bättre på att våga skriva när jag är ledsen och mår dåligt, för jag vet att det inte är ett misslyckande. Då kanske ni vågar öppna upp er i alla sinnesstämningar så kan vi ha givande samtal i kommentarsfältet även framöver. <3 Dagens inlägg skulle dock handla om något annat, nämligen mat! Igår jobbade jag hemifrån och lagade en urenkel och supergod lunch till mig själv. Surdegsbröd från Sebastien Boudet i Söderhallarna smörstekt i stekpannan med skivad tomat, buffalomozarella, basilika, flingsalt, olivolja, chiliflakes och citronzest. Och en halv grapefrukt till med mynta. Jag dukade dessutom upp extra tjusigt för mig själv, det kan man unna sig ibland även när man är hemma och tittar på RuPauls dragrace samtidigt. Bruschetta med tomat, buffalomozzarella och chili, för 2 st: - 2 skivor surdegsbröd - 1 msk smör - ca 10 små mogna tomater, jag tog svenska flavorinotomater - 1 buffalomozzarella - en näve basilika - zesten från 1/2 citron - olivolja - chiliflakes - flingsalt Lägg i en klick smör i en het stekpanna och låt den tystna. Lägg i brödskivornas och stek de på ena sidan tills de är gyllenbruna, vänd sedan till andra sidan, toppa med flingsalt och nymalen svartpeppar. Skiva tomaterna tunt sidleds och lägg på de varma nystekta brödskivorna. Dela en buffalomozarella med händerna och lägg på tomaterna. Rulla ihop basilikabladen i en klump och skär dom med kniv så de blir avlånga strimmor och strössla på toppen. Riv över citronzest och toppa med olivolja, chiliflakes, flingsalt och svartpeppar. En enkel sommardukning fixar man snabbt med en liten plockad blomma på silverbesticken och undertallrik. Duken är ett loppisfynd, visst är den fin? Förgetmigej från mammas landställe i loppisfyndade syltkrukan. Så himla gott, och vackert att titta på! Testa att göra detta till lunch någon dag. Puss!