Ulrika är min bästa matlagarkompis. Igår bjöd hon över mig och Louise på orientalisk och vegetarisk middag! Jag försökte snappa upp vad hon gjorde, så här kommer summeringen av hur jag tror det var! Närmare recept kan man nog hitta på hennes blogg inom kort. Alltså det här var så gott, ni måste laga ikväll bums! Vi började iallafall med fetaostfyllda dadlar. Så himla enkelt och gott! Sen var det dags för själva grytan! - Den bestod av blomkål och sötpotatis som skivades och stektes i en gryta tillsammans med en hemgjord garam masala! - Ulrika som är så himla bra rev ner lite färsk ingefära också så det blev som en kryddpasta. - Cashewnötter rostades i torr panna, mortlades sönder och fick också följa med ner i grytan. - Sen på med en burk cocktailtomater och kokosmjölk och puttra tills det är mjukt! - Avsluta med koriander, yoghurt och ät tillsammans med naanbröd! Mums. Ulrika is my best food friend. Yesterday she invited me over and Louise over for an Oriental and vegetarian dinner! I tried to look at what she did, so here's the summation of how I think it was! Additional recipes can probably find on her blog shortly. This was so good, you have to make it! We started with feta cheese stuffed dates. So amazingly simple and delicious! Then it was time for the pot! It consisted of cauliflower and potatoes, which was sliced and fried in a pan with a home-made garam masala! Ulrika who is so amazingly good tore down a little fresh ginger as well so it became a paste. Cashew nuts roasted in dry pan, and was also a part of the paste and got tossed into the pot. Then a jar with cherry tomatoes and coconut milk was added and let the pot simmer until soft! Finish with coriander, yoghurt and eat with naan bread! Yum!