Här kommer världens godaste middagstips till ikväll! Jag gjorde nämligen den här pizzan med rödbetor, hasselnötter och mozzarella till Alice och Louise i torsdags och den var helt sinnessjukt smarrig! Receptet är mestadels från senaste Elle, där det finns andra goda pizzor att inspireras av. Pizzan räcker till fyra personer ungefär. du behöver: pizzadeg, jag brukar göra Leilas, den är superenkel och god tre stora kokta rödbetor en röd lök honung pesto hasselnötter torkade blåbär ruccola två st mozzarellapaket parmesan Börja med att göra pizzadegen. Under tiden kan man koka rödbetorna. När degen är jäst och betorna klara, kavla ut degen på en plåt och skala rödbetorna. Täck pizzabotten med pesto, skiva sen över rödbetorna. Fräs rödlöken lite lätt i en strekpanna och häll på lite flytande honung. Läg på löken på pizzan och fördela över mozzarellan. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna och strössla dem över tillsammans med de torkade blåbären. Grilla i ugnen i ungefär 10 min. Toppa med ruccola, hyvlad parmesan, salt och peppar! Klart! Here is a recipe from the latest issue of Elle that I made this thursday. It's a delicios pizza! I did some alterations and it was so good! Read it through google translate by clicking the flag.