Nu är det dags för recept! Det här urgoda lagade jag härom dagen och jag måste dela med mig av receptet (som jag hittade på själv efter lite inspiration från min drömnyårsmiddag) och det kommer nu här! Helt vegetariskt och supersmarrigt också såklart! Du behöver: - tomater - ströbröd - ett helt paket ricotta - fryst bladspenat (tar jag för färsk blir så lite i slutändan!) - grön, gul och röd paprika - flytande honung - smördeg - färsk rosmarin 1. Skiva tomater och vispa upp ägg i en skål. Blanda också ströbröd med salt och peppar. Sätt även på ugnen på 225°C 2. Fräs lite vitlök i en kastrull och värm upp fryst bladspenat tillsammans med ricottan. Salta och peppra och smaka såklart! 3. Panera tomatskivorna i ägg sen ströbröd och ställ in i kylen en liten strund. 4. Skiva paprikorna i lagom bitar och lägg på en oljad plåt. Ringla flytande honung på och salta och peppra. Ställ in i ugnen tills de är gyllenbruna och mjuka! 5. Täck formen i utkavlad smördeg och fyll med ricotta och spenatblandningen. 6. Stek tomaterna i olivolja och färsk rosmarin! Dekorera pajen med paprikan och lite rosmarin, ställ in i ugnen i 15 min! Servera med mixad sallad! Hur lätt och fantastiskt?! Lova att prova!! My recipe on sweet pepper pie and red fried tomatoes! Read it in english by clicking the flag!