Den här matiga soppan lagade jag i söndags och den blev så himla himla god! Receptet hittade jag på medan jag lagade, men jag har skrivit ner det här så ni kan testa själva! Lovar att det är supergott. Ingredienserna jag använde för ca 2-3 portioner var: - 2 burkar ekologiska krossade tomater - 1 röd paprika - 1/2 röd chili - 3 vitlöksklyftor - grönsaksbuljong - 1 vitt surdegsbröd till krutonger - några kvistar rosmarin - olivolja - parmesanost - 1 msk honung - 1 burk cannelonibönor - 1 näve cocktailtomater - paprikapulver - salt och peppar - färsk persilja Dags att sätta igång! Börja med att sätta på ugnen på 225°C. Kärna ur paprikan. Skär den i skivor och lägg på en plåt med 1 krossad vitlöksklyfta och olivolja. In i ugnen tills paprikan är rostad och mjuk. Hacka chilin och de sista vitlöksklyftorna. Fräs dem i en gryta tillsammans med körsbärstomaterna. Jag tog från vår planta vi fick på vår 5-årsdag. Häll i de krossade tomaterna, grönsaksbuljongen, honungen, paprikapulver och salt och peppar. Låt det puttra under lock. Häll på lite vatten om det reducerar för mycket, men ha koll på sältan med buljongen så det smakar bra och inte blir för vattnigt eller tjockt. Skär brödet i kuber. Fräs det i olivolja tillsammans med rosmarinen och flingsalt i en stekpanna. Häll i paprikan i grytan. Mixa med stavmixer, krydda mer och smaka av. Skölj bönorna och häll i dem i grytan. Dra av grytan från plattan. Förbered toppingen. Det ska vara krutonger, parmesan (som jag hyvlar med en osthyvel), hackad färsk kruspersilja och olivolja. Klart! Så gott och snyggt också tycker jag. Translation: A recipe for my tomato and paprika soup with canneloni beans and parmesan.