I onsdags gjorde jag detta till middag och fick himla många frågor på receptet. Eftersom det är halvfusk och hur enkelt som helst delar jag med mig såklart! Biffarna går säkert att göra från scratch, men sånt har inte en busybee-person som jag tid med varje dag! Så, detta är vad som behövs: - jordnötsbiffar från Ekko. Mina bästa vegoalternativ i hela fryshyllan. Alla världens soyakorvar kan slänga sig i väggen. - en stor sötpotatis. - lite matlagningsgrädde - ett paket svarta bönor. - tomat - bladpersilja och timjan - keso, jag gillar den med fetaost och olivsmak bäst. Koka sötpotatisen i kuber tills de är mjuka, häll i en skvätt grädde och krydda med salt och peppar, Mosa och vänd i bönorna på slutet. Servera med stekt biff, hackade tomater, keso och färska kryddor! Simpelt så det svider och supersmarrigt på samma gång! Nu när vi ändå är inne på vegetarisk mat tänkte jag dela med mig av ett par blogglänkar jag fått av en tysk läsare! Mat utan kött behöver ju verkligen inte vara tråkig, dyr eller smaklös! Inte heller behöver den ta någon tid, om man har bättre saker för sig! Happy cooking! http://www.mydarlinglemonthyme.com/ http://mynewroots.org/site/ http://www.101cookbooks.com/ http://www.lovefoodeat.com/ http://wholefamilyfare.blogspot.de / http://www.neverhomemaker.com/ http://www.greenkitchenstories.com/ A recipe for a meal I put up on Instagram angd got some questions about how to cook! Also some great links I got from a german reader to vegetarian blogs!