Jag vet ju att många sysslar med meatless mondays numera och det är ju super! Så därför tänkte jag peppa lite extra med en utmärkt vegetarisk rätt som jag tycker både är lyxig, läcker och lätt. När jag skriver om mat får jag ett helt annat vokabulär, det är liksom tv-kocken inom mig som kommer ut. Jag lagade iaf detta till vargen och Louise förra veckan och fick fyra tummar upp så här kommer receptet! Gör det ikväll okej! Man behöver: - en blomkål - en zucchini - en aubergine - en bit favorithårdost typ comté - bakplåtspapper - lite smör - en skvätt mjölk - tomater - olivolja, citron och vitlök - färska kryddor tex rosmarin eller dragon - en ugn på 225 grader! Först kokar jag blomkålen i bitar i saltat vatten och skivar upp zucchinin och auberginen. När det är gjort steker jag skivorna hastigt i en het panna och lägger dem till sidan. Sedan gör jag torn av skivorna, varannan aubergine varannan zucchini, med en skiva ost emellan och toppar med färska kryddor. När tornen är gjorda gratinerar jag dem i ugnen och gör blomkålspurén under tiden! När blomkålen är mjuk mosar jag dem med smör och mjölk och kryddor. Sen mixar jag purén med en stavmixer och lägger på tallrikar. Ni vet så där som Per Moberg hatar att man gör med en klick och sen drar man med en sked. Till sist hackar jag gul och röd tomat och blandar olja, vitlök och citron till en dressing och lägger tillsammans med tornen på tallriken! Klart! My best recipe! Towers of zucchini and eggplant with coliflower puré and tomato salad! Read it by clicking the flag!