I söndags tog Sandra, Lynn, Pontus och jag flyget till Nice och bilade vidare mot Cap d'Antibes. Det var första delen av vår Frankrike/Italienresa som ju pangstartar årets semester. Vi kom fram till Sandras föräldrars underbara hus och helt otroligt vackra trädgård strax efter lunch. Sandra är pastaspecialist och svängde ihop en spagetti med pesto och grönsaker av det hon hittade i skafferiet. Sen klädde vi av oss så mycket det gick. Solglasögon på! Nu börjar ledigheten. ☀ Vi badade av oss flygresan i poolen. Lynns första pooldopp! Great success. Denna trädgård alltså. Det måste bli ett livsmål att ha ett litet hus med bollträd och örtträdgård vid Rivieran. Fast rosor och kryddor och sånt kan vi ju odla på Gotland såklart. Lille semesterkillen! Sandra är den perfekta värdinnan. Och dijonchips är den godaste chipssorten. Vi plaskade i poolen resten av eftermiddagen. och på kvällen svängde vi ihop en enkel sallad. Jag är aldrig superhungrig när det är 30 grader på kvällen. Men en caprese är ju alltid helt fantastiskt gott! Med basilika från trädgården, krämig buffelmozzarella och söta tomater. Immigt bubbel till det. Och sen var semestern igång! Translation: The first vacation day, spent in Sandras parents house in Cap d'Antibes.