Annons
Annons

Rosa och svart i dukningen


 

Hej och god morgon! Jisses vilken natt. Inte Lynns ”fel” alls, utan min ryggs! Fast det kanske indirekt är pga honom ändå, hmm? I förrgår när jag äntligen var och simmade igen hände något i omklädningsrummet (jag måste böjt mig snett eller nåt) och ända sen dess har jag haft oschysst ont i ryggen, plus en efterhängsen förkylning som jag såklart som vanligt inte låtsas om på det. Virus i kroppen och ryggontet hänger säkert ihop, och på det så har jag min mest busy vecka någonsin!

Annons

Hur hände detta? Jag som ju vips fått luckor i kalendern. Bokade upp dem illa kvickt tydligen och så lite extra på det. Men jag har sås vårt att säga nej. Designuppdrag, plåtningar, stylingjobb, små tv-grejer och så en större ny rolig sak som jag berättar om inom kort! Pust. Men bara ryggontet går bort kan jag prestera som en mästare, för alla grejerna handlar om kreativitet och det är ju mitt favoritämne. ♡

Vad kul att ni tyckte att det var roligt med lite paketöppning härom dagen förresten! Dags för mer då! Detta är lite grejer jag kärade ner mig i och slog till på inför vinterns och vårens middagar och dukningar, självklart i min nya favoritfärgkombination rosa och svart.

Jag har ju den här linneduken i mörkblått, men tycker den är ännu finare i mjukt rosa. Vårigt! Får man vara sugen på vår redan? Hehe, jag är iallafall.

Älskar att den är fransig i kanterna och täcker hela mitt långbord.

Och detta låg i silkespappret!

Det är fint att mixa blanka och matta bestick tycker jag. Och att ha några udda extra som mest är till för servering och inte att äta till vardags. Den ovala tallriken är perfekt till allt från tomatsallad till laxsahimi.

Älskar denna svartprickiga bytta! Så fin till julbordet, med kål eller köttbullar i. Tänk vad vackert med rödbetsbullar i?

En liten tallrik, för hackade nötter, smör eller vad som helst.

Den stora djupa tallriken är egentligen en vanlig mattallrik, men jag tycker om att ha sånt på bordet när man serverar tex buffé. Allt behöver ju inte vara till för att serveras i för att vara fint. Jag tyckte att dessa grejerna passade så bra ihop! Allt har jag köpt på Posh living. Perfekt att mixa med mina vintage och loppisfyndade grejer, blommor, kristallglas och massa god mat förstås! Ser fram emot att duka upp! ✿

(2)
(5)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar