Annons
Annons

Så vill jag klä mig i sommar


 

Jag blir så himla klädsugen så här års, så här kommer ännu ett collage med temat min nya stil.
Jag funderar ju sakta men säkert att byta från den gulliga, vippiga 50-talsdonnan till något mer naturligt, svalt, coolt men ändå vintagedoftande såklart. Det känns mer 2017, och dessutom älskar jag att planera och fundera kring kläder.
I sommar kommer jag svansa runt i tunna klänningar, som sitter skönt men som ändå är väldigt feminina. Korgväskor och sandaler till det.
Jag har inlett med att köpa en vintageklänning i just denna stilen på Stadsmissionen i helgen, visar snart, och även den blommiga med utsvängd ärm från Zara som ni ser här i collaget! Tänker att den blir hur fin som helst med stråhatt och en italiensk vingård som bakgrund!

Annons

Alla källorna till bilderna hittar ni i min Pinterestmapp min nya stil. Puss!

Translation: A bunch of pics in the style I want to look like this summer.

(2)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar