Jag fick hämta ut två spännande paket på posten igår. Vi kikar! Det första kom från Kristin, vars blogg ni måste följa om ni inte redan gör det. Full av fantastiskt fotografi bland annat. Paketet innehöll en liten påse. med fint godis i, himla uppskattat nu. och även hennes, Jennies och Marinas bok om Strömma farmlodge! Kristin har fotat, och bilderna är helt ljuvliga. Den här buketten till exempel, vilken midsommarperfektion. Boken handlar om Marinas drömprojekt Strömma farmlodge som ligger i Tvååker, Varberg. Den är också fylld med porträtt på inspirerande kvinnor. och goda recept. Tack snälla, det ska bli härligt att vältra sig i. Det andra paketet kom från Louise och Linda på Vintagefabriken! Ett litet hej och grattis inför kommande bebis. Titta vilket fint kort! Såna här sparar jag till framtida tavelvägg i barnrum. och så hälsningen. I lådan låg en liten virkad räv från Madame Tricot! Det är så mysigt att få fina och genomgulliga presenter så här med posten från drivna kvinnor. Den lilla räven bor med de andra kompisarna i bebissängen nu. De skulle kunna vara ett barnprogramsgäng tänker jag. Förutom paketen fick jag också ett bud från Reko kyckling som vi lagade till som middag igår. Jag äter ju nästan aldrig kött annars, men just nu äter jag det mesta, speciellt om det är ekologiskt. Det blev så himla gott och fint så jag tänkte dela med mig av receptet så ni kan laga chimichurrikyckling med grillad salladskål och sparris om ni behöver middagsinspiration till helgen kanske! Här nedan kommer det: För 4 personer: - 8 ekologiska kycklingklubbor - 1 salladskål - 1 näve sparris - 10 körsbärstomater - chimichurridressing (mixa 1,5 dl olivolja med 1 röd chilifrukt, 2 dl färsk persilja, 1 dl färsk koriander, 1 tsk torkad oregano, 1 msk honung, skalet från 1 citron och 1 lime, 1 dl citronjuice, salt och peppar) - 1 dl matlagningsyoghurt - blandade frön - olivolja - salt och peppar Grilla kycklingklubborna på grillen eller i en grillpanna i olivolja (det gjorde vi) så de blir gyllenbruna. Salta och peppra och pensla på lite chimichurridressing. Lägg sen i en ugnsfast form med folie över i 225°C i cirka 20 minuter eller tills kycklingklubborna är genomstekta men inte torra. Stick ner en gaffel ibland och kolla efter. Dela kålen i klyftor och grilla eller stek i samma panna eller på grillen, stek sen snabbt också sparrisen och lägg grönsakerna till sidan. Strössla med blandande frön. Servera kycklingen, kålen och sparrisen med matlagningsyoghurt och körsbärstomater. That's it! Puss. Translation: A few things that I received with the mail yesterday. A book, a baby toy and dinner!