Annons
Annons

Små sparade ögonblick


 

Här kommer ett gäng opublicerade mobilbilder som visar att det var lite sol förrförra helgen och veckan iallafall! Här kommer bevis på vad jag har gjort senaste tiden:

Vi åkte till Rosendals trädgårdar! Tips är att vara där tidigt, då har man hela fruktträdgården för sig själv och kidsen kan krypa runt ostört i gräset.

Annons

Annaklara och jag, som ju båda är ammande fortfarande (mer om det snart, alltså herregud vilken djungel det är!) låg mest på gräset och vilade under trädkronorna. Ser ni hur ensamma vi var? Så skönt. Vi åt ljuvliga mackor och bakverk också.

Swedenborgsgatan går prick från mitt hus till Mariatorget så jag går där rätt ofta. Det är extra trevligt nu då det är gågata och fullt med uteserveringar! Pontus och jag hade en tidig middagsdejt på Bleck en kväll.

Jag köpte en ny vintagekjol som blir sommarens uniform. Lynn hade ett nytt mysset från H&M baby exclusive. Så gosig i den.

När jag var föräldraledig hängde jag i Nytorgsparken mest. Nära där finns en affär som heter Re:orient där man kan köpa billig vegansk lunch take away. Tips! Stockholm visade upp sig från sin bästa sida.

Jag bjöd Alice på födelsedagsmiddag på Delikatessen. Den mest romantiska restaurangen i Stockholm. Vi tog en fördrink på Hommage som ligger vägg i vägg.

Det var så himla gott!! Hemma hade jag stulen hägg från stora busken där vi bor och massa fina små bud att packa upp.

Vi flög ju till Kalmar också! Jag som är flygrädd fick hålla Pontus i handen hela resan, men jag tycker ändå att det blivit bättre med flygrädslan sen jag fick barn. Han är ju så lugnande när han sover på min mage. <3

Vårt fina hotell i Kalmar! Vi bodde i sviten på Slottshotellet. Med egen uteplats och magnoliaträd! Och det var de bilderna från min försommar. Tur att kameror finns.

Translation: A few saved moments from the past weeks.

(1)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar