Annons
Annons

Söndag i Sofo


 

Hej och god morgon! Nu känns det lite som att jag är tillbaka i Gotlandshuset igen, för jag sitter själv uppe i vårt hyrda hus i Nice och skriver. Det är verkligen en superbra stund för mig att få lite arbetsro, de första timmarna på morgonen när Lynn väckt mig med sitt snuttande men sover gott själv med Pontus.
Nu börjar sista hela dagen här på Rivieran. Vi ska bara skrota runt i vårt område, leka i vattenstrålarna i parken, äta upp allt i kylskåpet, äta en god middag ute på Rue Bonaparte och insupa det sista av den 27-gradiga värmen. Imorgon åker vi hem till Stockholm igen. Då väntar inskolning, inspelning och vardagsliv.
Här kommer några bilder från i söndags när hösten verkligen slog till. En dag som många andra söndagar i mitt liv. Familj, mat och Södermalm. De tre grundpelarna som brukar bygga min helgdag.

Annons

Någon var sugen på att gå ut i friska luften. I ny jacka från Mini Rodini och mössa från Arket. Älskar första dagen med höstkläder, de är krispiga och rena fortfarande.

Jag och vagnen på vår gata.

I nya ljusrosa sneakers från Lacoste.

Jag matchade rosorna på Skånegatan. Tänk att de fortfarande blommar!

Vi skulle äta brunch på Urban deli och möttes av detta gäng. Det var pappa som hade köpt leksaksdjur till Lynn. Gullig tvättbjörn.

Började såklart med en hallonmilkshake.

Och sen åt jag deras goda laxsallad. Viktigt att ta chilimayon sidan av så det inte blir geggigt.

Familjefoto! Så mysigt att ses så här ibland. Kanske inte som jag tänkt livet, men det  blir ju aldrig så, men bra ändå.

Sen somnade Lynn i Pontus armar.

Och vi strosade runt bland butikerna.

När han vaknade hade vi ett mission.

Nämligen köpa höstkängor! Det blev dessa fina från Kavat som vi hittade på Polarn O. Pyret. Lynn äger nämligen inga skor alls som passar hans fötter, växte ur varenda par under sommaren och sportar nu en redig strl 25 tydligen! Det måste väl vara stort för en ettåring? Pontus har ju strl 47 i skor så det kommer väl därifrån. Antar att det tyder på att han kommer bli lång!

När vi kom hem var det minikräftskivadags igen! Kanske årets sista? Buhu!

Vi hade köpt med oss en låda färska svenska kräftor från UD.

Finns inget godare ju.

Öppnade en flaska bubbel.

Och så gjorde jag kantarelltoast på smörstekt bröd och svenska kantareller till.

Hej då sommaren, hej hösten lilla vän!

(1)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar