Annons
Annons

Söndagshejet


 


1 & 2

Hej! ☀
Jag ska försöka direktblogga lite mer nu än jag gjort förut. Jag hör er när ni säger att det är uppskattat! Roligt!
Idag har jag haft en superskön dag hittills. Igår var det värre kan jag berätta. Efter några glas vin i fredags kväll vaknade jag helt uttorkad efter en natt av snuttande och levde med bakisångesten från h-et hela dagen. Det är verkligen fruktansvärt. Ångesten är så himla brutal nästan helt utan anledning. Så vi stannade hemma igår kväll, istället för att gå på en maskerad vi köpt fina outfits till och allt. Det gick helt enkelt inte att gå på kalas, peppa upp sig och hålla igång en natt till. Bättre att stanna hemma i soffan när man verkligen behöver istället.
Det gjorde att vi var igång med utrensningen av lägenheten klockan sju i morse istället! Jag vaknar vanligtvis med massa energi på morgonen. Mina bästa jobb och fix-timmar är mellan 7-10. Då smattrar tangenterna och jag vill organisera om i garderober etc. Kanske är det morgonkaffet?
Vi har iallafall hunnit rensa nästan hela den inbyggda bokhyllan i alkoven. Typiskt ställe som blir kaotiskt efter några år. Lynn har fått en helt egen hylla med barnböcker!
Vi har också varit ute på långpromenad under hans nap och köpt alla basgrejer till Gotlandshuset. Innetäcken, kuddar, lakan och handdukar. Tråkiga pengar att lägga när man har massa sängplatser, men så lyxigt och skönt att packa upp och bädda fint med sen när vi är där!
Nu ska vi rensa bland köksgrejerna, plocka ut det som känns lantligt, och skapa Gotlandslådor till vinden. Pontus kommer hem med bilen en sväng i sommar för att ta med mer grejer, men annars är tanken att vi stannar i minst sex veckor i sträck! Håller alla tummar för en strålande sommar i Sverige, sol och bad och trädgårdsfix.

Annons

Nu ska jag svänga ihop en sallad till lunch, mamma, Andrea och Sigge kommer hit på fika sen så då ska vi kika igenom kommentarerna till hans dejt-inlägg och det blir vår söndag. Så skönt med energirevansch från igår. Att göra listor och förbereda är kanske det som gör mig lyckligast just nu. Att ha någonting att längta efter! <3

Hörs snart. I eftermiddag kommer ett inlägg som handlar om en frukost, med recept på århundradets godaste smoothie. Puss.

Translation: Just a quick hella from my sunday.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar