När vi var på Gotland passade jag på att ta med vår Simple feast-låda över för att vad är härligare när man öppnar upp ett hus första gången på året än tre vegetariska och ekologiska måltider att göra klart på 10 minuter?! Så kan vi lägga tiden på långpromenader, sopa flugor på övervåningen, oja oss över vattnet i brunnen, mysa framför brasan och säga hej till alla leksaker som Lynn saknat över vintern. Känner ni till Simple fest? Det är nämligen ingen vanlig matkasse, även om det är lika smidigt och man får hem den till dörren, utan det är en låda full av gröna smakupplevelser! När det vankas lådöppning är det svårt att göra det själv. Alltid lika spännande att se vad vi ska äta den här veckan! Simple fest finns i två viarianter. Green feast som är en riktig smakbomb och Family feast som passar barnfamiljer bra. Idag skulle vi äta spagetti med grönsaksbullar, krämig tomatsås, spröd sallad, kaprisdressing, äpple och solroskärnor. Alla förpackningar är gjorda på växtfiber från majs, potatis och socker och alla ingredienser ekologiska. Varje rätt gör man alltså klar själv på tio minuter! Då kör vi! Först svänga ihop salladen. Jag älskar att utveckla mitt salladsgame, jag som annars alltid gör samma. Äpple i sallad är både barnvänligt, krispigt och gott ju. Dags att rulla bollarna. Små bullar är bäst när det ska bli genomstekt. Klart! Jag hyvlade lite vällagrad getost som vi hade kvar i kylen över och det blev så gott! En utmärkt lunch innan vi drar ut till raukarna och kastar sten i vågorna. Är du nyfiken på Simple feast? Skriv in ELSA25 när du checkar ut så får du 25% rabatt här! 🍝