Heej söndagsmysare! Här kommer ett tips som kanske passar utmärkt till nästa helg? Dags att börja planera redan nu då! Bulla upp med romantik! För idag ska jag dela med mig av min ultimata romantikbricka, med tre enkla och supersmarriga recept. Så goda att de får vilken pojkvän, kompis eller nyförälskelse som helst på fall. Jag handlar ju ofta från Mat.se och tycker att ni ska göra detsamma. Deras deli-kategori är ett ljuvligt ställe fullt av lyxiga, goda och njutiga romantiska saker att klicka hem. Min andra favorit, ekologiskt-kategorin, samlar alla ekologiska varor så man slipper irra runt som en tok i affären. Så om du gillar idén med att slippa kånka matkassar, få leverans samma dag på vardagar om man beställer innan kl 13 och dessutom vill ha mat för ett värde av 200:- ska du lyssna nu. Skriv in koden BILLGREN om du är ny kund och handlar för mer än 500:- så får du 200:- rabatt. Bra va! Mmmm. "Nyttighetssnacks" är kanske min bästa grej. Okej dags för recept! Först ut, Elsas magiska hummus. Perfekt till ost och charkbrickan! Du behöver: - 1 burk kikärtor - 2 msk tahin - 4 matskedar olivolja - 3 matskedar vatten - 1 tsk spiskummin - 1 tsk vita sesamfrön - 1 klyfta vitlök - 1/2 citron - salt och peppar Lägg alla ingredienserna (skölj kikärtorna först och skala vitlöken) förutom sesamfröna i en bunke. Pressa i citronen och mixa med stavmixxer! Jag gillar min hummus lite grov. Men alla gillar olika! Smaka av, ringla lite olivolja på toppen och strössla sesamfrön. Okej det var recept 1, här kommer 2:an. Världens godaste körsbär och getosttoast! Också perfekta till den romantiska ost och charkbrickan. Du behöver (för 2 st): - 2 skivor baguette - 1 tjock skiva getost - några frysta körsbär - färsk timjan - olivolja - salt och peppar Rosta brödet i en brödrost. Lägg i de frysta körsbären i en kastrull med en skvätt vatten och låt de tina hela vägen in på låg värme. Skär upp körsbären. Klicka på getost på bröden och toppa med bär, timjan, ringlad olivolja, salt och peppar. Hur gott? Nästa recept är en dessert som jag tycker passar finfint när man bara äter konstiga smågrejer till middag. Vilket är min favorittyp av mat. Jag är iallafall inte sugen på typ smågodis eller glass när jag ätit ost och chark utan vill ha något som passar. Detta recept är Martha Stuarts stenfruktsdessert! Du behöver: - En handfull stenfrukter of your choice. Jag valde körsbär, plommon och nektariner. - Två matskedar ricotta - Flytande honung - Rostade, salta mandlar Sen delade jag bara upp frukten och bären. Klickade på ricottan och gjorde en liten sjö av honungen. Tada, tre enkla och smarriga recept att komplettera den romantiska brickan med saker jag köpt från Mat.se! Så här blev det! Världens mysigaste middag. Puss!