I söndags fick vi hem vår matlåda från Simple feast. Perfekt med lite middagshjälp nu när vi fortfarande inte fått upp packningen från Gotland men ändå vill äta gott och varierat och dessutom längtar efter att inviga nya bordet! Så lyxigt att ha middagen uttänkt och klar för veckans första dagar när man är extra tom i huvudet efter jobbet. Lådan innehåller vegetariska rätter fria från nitrit, stråförkortare, artificiella sötningsmedel, palmolja, GMO, bekämpningsmedel och onaturliga tillsatser. Mat att lita på alltså! Alltid lika spännande att se vilka rätter som står på menyn, eftersom jag blir så inspirerad av kockars sätt att tänka med råvaror och smaker, speciellt när det kommer till vegetarisk och vegansk kost. Dags att laga spröda grönsaksgyozas med kimchimajonäs, spetskål, belugalinser och citrondressing! Ni hör ju vad gott. ✨ Rätterna kommer i hållbara förpackningar gjorda på växtfibrer och innehåller exakt allt som behövs och inget spill. Alla ingredienser är ekologiska och är du sugen på att testa Simple feast till din familj använd koden REALFOOD som ger 25% rabatt på 4 första kassarna + fri frakt. Jag började med att steka grönsaksgyozas. Toppade kimchimajonäsen med rostade sesamfrön. Ångkokade den strimlade kålen och salladslöken, blandade ihop med linserna och citrondressingen. Stekte upp råriset och vände i chilidressingen, toppade med rostade sesamfrön. Det var helt otroligt gott! En middag jag aldrig skulle kommit på själv, fullproppad med smaker, som kändes både otroligt lyxig, välkomponerad och spännande. Dessutom tog det inte mer än tio minuter att göra. Testa Simple feast ni också och glöm inte koden REALFOOD som ger 25% rabatt på 4 första kassarna + fri frakt. 🍽️🌱