Nej men nu är det så mörkt! Knappt att solen går upp innan den går ner, jag märker iallafall ingen skillnad. En skillnad som jag dock märker (kan skyllas lite på valp också) är att jag är tröttare än någonsin på mornarna, Lynn tycker jag ser konstig ut med "mask" eftersom jag kämpar för att ansiktet inte ska smulas sönder av torrhet och därför håller på med krämer och sheetmasks hela tiden och energin är inte hög direkt. Men! Just därför är det så himla himla skönt och bra att Simple Feast finns, för det har gjort att mina måndagar till onsdagar är så mycket lättare och enklare att ta sig igenom. På söndagskvällen kommer min låda från Simple Feast, fylld med tre middagar, eller luncher, som är helt vegetariska, säsongsbaserade, urmegaggoda (blir chockad av sakerna varje gång, så gott!) och framför riktigt lätta att laga! Det är mer grönsaker än jag själv skulle tänka att man kan få i sig, så jag tänker att det här måste ju vara riktigt bra för energin, men helt utan onödiga tillsatser och annat skräp man hittar i färdigmat. Detta är hemlagad mat av proffskockar och av dig, som tar 10 minuter att laga och är både spännande och på riktigt bra mat! Jag vill verkligen rekommendera den här matkassen för den har allt! Nu har jag dessutom en rabattkod till er som är nya kunder och vill testa. ELSA25 ger dig 25% rabatt på de första 4 lådorna plus fri frakt! Tänk så mycket tid och ork du sparar in mån-ons i en månad framöver! En riktig treat, med god mat dessutom. Dags att öppna lådan! Den här veckan fick man dessutom med ett häfte med massa goda recept att laga under vintern, tack! Nom! Då packar vi upp. Dagens lunch blev nr 2 på listan. Grön jambalaya med rissallad, marinerad kinakål, salladslök och chilimarinad. Gud så gott, jag har aldrig ätit jambalaya, var tvungen att googla ögonabums. Enligt Wikipedia så är Jambalaya en familj av risrätter typisk för Cajun-köket och det kreolska köket i Louisiana. Maträtten liknar och är inspirerad av den spanska paellan, möjligtvis på grund av den spanska dominansen i USA under tiden den uppstod. Jag som älskar paella! Och mustiga vegetariska grytor. Dags att bli varm, pigg och lycklig, och rik och vacker. Eller vänta nu. Mätt och glad får räcka. :) Värma jambalayan, som jag måste flika in var helt otroligt smakrik och kändes så himla genuin och fräsch? Alltså inte alls som något masslagat utan riktigt hemgjort och med kärlek. Sen steka grönkål, zucchini i små kuber i olja. Detta skulle blandas ihop med riset. Så bra tips för att få in mer grönsaker i en risrätt! Blanda det färdigkokta råriset med stekt zucchini och grönkål! Passar perfekt till chili. Kanske en vegetarisk biff till? Nu försvann jag iväg. Men så blir det av Simple fests mat tycker jag, man blir liksom inspirerad av sig själv när man lagar. Klart! Inte en strimma ljus så långt ögat kan nå, men pigg, glad och mätt blev jag! Otroligt gott faktiskt, och så skönt när det går fort och känns som att det puttrat hela dagen. Tack Simple Feast för det här året! Så glad att jag får laga all god mat ni förbereder och om ni som läser vill testa lådan så glöm inte rabattkoden här. Puss! 🥄