Nu ska vi laga något riktigt megagott med Simple Feast! Jag får alltid så himla mycket inspiration från deras vegetariska matlådor fullproppade av goda ekologiska råvaror utan onödiga tillsatser. Ren och enkel vegetarisk mat som bara tar tio minuter att laga. Är du sugen på att testa Simple Feast skriv in koden ELSA25 HÄR så får du 25% rabatt på de första fyra lådorna plus fri frakt! Ska vi öppna lådan och se vad som står på menyn den här veckan? 🍃 Ugnsbakad aubergine och fattoushsallad med chermoulabakad potatis, smörbönspuré, dukar och mynta. 🍃 Eller stekt gnocchi med jordärtsskockssås, varm linssallad och picklad fänkål. Jag valde den tredje rätten: 🍃 Bahjis, som är krispiga goda små grönsaksplättar baserade på kikärtor, linser och mozzarella, med stekt padronpaprika och morotssoppa! Ingen av de här rätterna skulle jag kunnat komma på, men nu tog det alltså tio minuter att svänga ihop, är det ens möjligt? Så himla himla gott blev det också! Bahjisarna blev så där knaprigt sega och så gott med syrliga gröna tomater till. Varm morotssoppa serveras med fördel ur Skansens keramikkanna som jag fick i julklapp av Pontus mamma för några år sedan. Så gott! En lyxigare soppa är en perfekt vardagsrätt. Att toppa morotssoppa med padronpaprika hade jag aldrig tänkt på själv, men det passade hur bra som helst. En utmärkt novemberrätt fri från nitrit, stråförkortare, artificiella sötningsmedel, palmolja, GMO, bekämpningsmedel och onaturliga tillsatser. Vill även slå ett slag för undertallriken, perfekt när man äter soppa med tillbehör. Vilken otrolig vardagsrätt, jag är imponerad av mig själv! Med Simple Feasts kockars hjälp, hehe. Vill du också ha tre vegetariska och ekologiska middagar klara och levererade till din dörr på söndagen? Använd koden ELSA25 HÄR så får du 25% rabatt på de fyra första kassarna och frakten på köpet. Puss! 🍃