Härom dagen var jag lunchansvarig för alla här på ön och bestämde att vi skulle äta soppa! Vi är ju några vegetarianer, några glutenintoleranta, några laktosintoleranta och ett gäng väldigt hungriga personer efter en dag på loppisar och trädgårdsarbete. Så förutom att det ska vara vegetariskt och mättande, ska det även gå snabbt! Perfekt då med matig soppa från Felix Veggie. Hemma hade jag två av de tre nya smakerna. Sweet Potato Lentil Soup som är full med sötpotatis och zucchini, lite grädde och röda linser och spenat. Samt Veggie Goulash soup, en vegansk variant av klassisk goulashsoppa. Det finns en tredje soppa också. Tomato & Mozzarella Soup. Med mozzarellaost, kikärtor, röda linser, spenat och sötpotatis. Smaksatt med harissa. Den hade jag tyvärr inte hemma. Men den finns också om ni vill testa, ville jag berätta. Sopporna hittar man i alla livsmedelsbutiker plus Seven eleven och på Pressbyrån. Felix matiga vegetariska soppor är perfekta till jobblunch och kan värmas upp och ätas ur förpackningen. Men nu hade jag ju fingäster så då går det lika bra att hälla ner några förpackningar i en gryta och värma upp. Då kan man ju passa på att riva ner lite babyspenat som fanns i kylen och hacka över lite mandel. Värsta lyxlandetlunchen på två minuter! Älskar hur mustiga de är. Mina gäster tyckte de var väldigt goda. Har ni testat dem själva? Visst är de kryddiga och mustiga? Över den veganska goulashsoppan klippte jag lite ramslök som Pontus plockat här i krokarna. Plus hackad mandel. För hackade nötter på soppa är så gott och ger krispighet. Min favorit är sötpotatissoppan med linser, för den är kryddigast och syrligast med massa lime. Nu får man ta! Mmmm. Äta på stående fot. Eller med en ostmacka på den soliga stentrappan. ?