ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Svart och silver

_S0A7961

Jag fick så många bilder i den här fotoserien att det räcker till två inlägg!

_S0A7969

Och eftersom det var så många som undrade vad jag hade på mig sist kan jag ju skriva det här.

_S0A7972

Klänningen är en superfavorit från Zara som finns här. Den är så lätt och enkel att dra på sig och passar både till platta skor och klack. Jag såg att den finns i beige också men tror inte jag passar i det. Till den strumpbyxor från Swedish stockings och gamla skor jag köpt på Stories för många år sedan.

Annons
Annons

_S0A7982

I öronen mina favoritörhängen från Oscar de la Renta. Riktigt fina så här inför jul eller hur? Som ett pynt man kan ha med sig. <3

Foto: Rasmus Lindahl

6 kommentarer till “Svart och silver”

 1. Lisa skriver: 11 december, 2019

  Jättefint! Men vad är det för kyrka där i bakgrunden?


  1. elsa skriver: 11 december, 2019

   Det är ortodoxa kyrkan på Birger Jarlsgatan. 🤗


 2. Karin skriver: 12 december, 2019

  Den finns nu också i vitt 🙂


 3. Carro skriver: 12 december, 2019

  Jättefin klänning, men är den skrynklig i strukturen? Jag har inte uppfattat den så tidigare.
  Jag avskyr att stryka och gör det aldrig, åtminstone inte efter att jag kom på att galga klänningar och blusar och annat som annars behöver strykas efter tvätt, och hänga in dem i torkskåpet och låta kläderna blåsas släta där. Man kan behöva dra lite och släta ut kragar och knapphål innan och skjuts i i torkskåpet, och sedan hämtar man ut släta kläder. Himla fiffigt! 🙂


 4. Katrin skriver: 12 december, 2019

  Vad har du för storlek?
  Jag är lång och ganska stor och skulle vilja beställa, hur upplever du storleken?
  ❤️


 5. Karin skriver: 13 december, 2019

  Tänker så mycket på den här klänningen! Vill ha den så mycket att jag drömde om den inatt. Men jag har en fråga!

  Jag är så sjukt frusen av mig och kan inte ha kortärmat om vintern. Hur skulle du ha en kofta/tröja till denna? Jag har så svårt att visualisera det. Har du någon idé?


Dela på:
Laddar