Annons
Annons

Syren och pioner i regn


 

Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet

Hejhej! Hoppas helgen behandlar er väl! Nu tänkte jag visa lite bilder från en fotografering där jag var med och lånade ut lite vintagebröllopsklänningar från min uthyrning Elsas vintagebröllop! Uthyrningen är förresten öppen igen för er som vill komma och prova klänningar inför bröllop 2018. Då mailar man mig på [email protected] så fixar vi en provning.

Annons

Låt oss nu strössla denna lördag med vintagebröllopsinspiration, fantastiska blomsterarrangemang av Skillad floral, foto av Matilda Audas Björkholm och hårsmycken från The wild rose accessories. Location/styling av Rental stories. Varsågoda:

Då kör vi!

Så fint med blå brudklänning! Och eftersom det regnade på vår bröllopsdag tycker jag att det känns extra romantiskt. ♡

Translation: A photoshoot with my vintage dresses.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar