Annons
Annons

Till internet connection tear us apart


 

Heej! Så stressig och konstig dag idag. Jag är virrig och gör grejer i knäpp ordning. Gick mellan Östermalmstorg och hem för att försöka hitta ett fik med kontaktuttag att sitta och jobba på, tittade in på tre ställen men lyckades inte. Nu sitter jag hemma och av någon anledning är ingen här. Lynn och Pontus är kanske och leker någonstans, eller förbereder någon överraskning? Det är ju trots allt exakt 9 år sedan P och jag träffades idag. En stökig natt på Spy Bar. Ni kan läsa om det här!

Annons

Jag ska försöka hinna svara på tusen mail innan de kommer hem, men först vill jag tipsa om dagens podcastavsnitt av Billgren Wood! Om ni som jag älskar internet, skickade kärleksmail från bibblan, var avundsjuk på alla med ett rikt ICQ-liv och följde folks resor på resedagboken är detta avsnittet för er. Ebba Kleeberg von Sydow, som har bloggat sen 2004, är vår expertgäst. Hon pratar så vettigt om svårigheten att vara konsekvent i sociala medier och skillnaden på klimatet då och nu. Sofia tror att vi kommer bli cowboys på nätet i framtiden och jag vill ha mer bra content och ärlighet. Fast också cowboys. Vi pratar om våra instagramflöden och hur vi tänker med innehåll, jag berättar hur bloggen blev till och tänk att det går att träffa sin kärlek i en chat på wordfeud! Här kan ni lyssna. Det blev sååååå långt, förlåt för det. Nästa gång blir det kortare och mer konkret! Puss.

(0)
(29)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar