Annons
Annons

Tisdag – presslunch, vintagefynd och middag på Södra teatern


 

Hej! Jag har en sån jäkla pang-magkänsla idag! Som att det är exakt så här det känns när man är lycklig. Tror det är för att jag var lite bakis igår, och då blir jag aldrig riktigt mig själv. Skörare och deppigare. Så idag känns det som att livet är tillbaka i mig. Jag har ork, killarna är extra gulliga, jag har fått sova, gått på myisgt frukostmöte, solen skiner in i mitt vardagsrum där jag snart ska fota en grej och det är inget jobbigt som hänger över mig just nu. Om jag inte tänker för hårt. Det ska man aldrig göra på måndagar! Ikväll ska vi hem till Alek och Amina och lilla Harriet och äta daal, det är härligt att börja veckan med bebisfjun och kompismys. När jag skrivit klart det här blogginlägget ska jag gå ut och bara sätta mig med en kopp kaffe på en av bänkarna i parken där vi bor och låta solen skina i mitt ansikte. Man får passa på, vet aldrig när det blir grått och trist igen.

Annons

I tisdags såg mitt liv ut så här ↓

Vaknade, hann fylla i ögonbrynen och måla vit kajal och sen var det kaffe i pyjamas.

Frukost!

Jag har skämmigt mycket sylt i min mannagrynsgröt. Det är tricket.

Glad kille som gillar att trumma på frukostbordet.

När Pontus och Lynn gått till förskolan och lugnet lagt sig hemma satte jag mig framför datorn en stund.

Drack te och tände ljus, för det var en grå dag där det kändes som höst.

Vid lunch åkte jag in till city för att gå på presslunch hos Lindex.

De lanserar en ny barnkollektion som är inspirerad av fyra kids och deras intressen. Vi åt god mat från Matateljén i Gamla Enskede.

Jag såg ut så här.

Här på den utdragna stolen satt jag.


Med Frida och Paula som bordsdamer. Båda ska ju gifta sig snart, så vi pratade om allt från temabröllop till hur man bestämmer gästlista och yes eller no till engångskameror.

På vägen hem gick jag förbi dessa gulliga cafégäster.

Smög förbi Beyond Retro och Christoffers blommor innan jag hämtade på förskolan. Banan framför Saltkråkan.

Jag hade köpt en bukett somriga blommor och två fina vintageklänningar.

Blommorna i karaffen. Känns nästan som ängsblommor ju!

Och en av klänningarna på. Jag valde den andra för kvällen, men ska visa båda på lite bättre snart!

Klockan sex gick jag hemifrån och träffade Gustav och Lizzie.

Vi skulle äta middag på Södra Teatern i deras nyinredda Champagnebar.

Bordsdam 1 Hanna Hellqvist.

Bordsdam 2 och 3, Ida Rislöw och Parisa Amiri.

VDn sabrerade.

Vi fick också testa, här fångade jag korken i luften.

Vänner från 1800-talet.

Avslutade tisdagen med macaron! Inte fy skam. Puss!

(0)
(27)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar