Annons
Annons

Tisdagschampagne, föreläsning och core


 

theit lula bag
Untitled
Untitled
Click on the pictures for source.

Måndagslistan! Här sitter jag och lyssnar på Orups Ekokammare från lördagens Så mycket bättre på repeat. Redan fast.
Iallafall så har jag massor att göra denna veckan! Som vanligt är det en härlig blandning av jobb, fest, träning och höstnjut. Här kommer listan uppradad:

Annons

– Idag ska jag skriva klart min tvåtimmarsföreläsning som jag håller på Medborgarskolan på torsdag. Ni som inte köpt biljetter kan bums göra det här!

– Imorgon spelar vi in andra och sista dagen i barnrummet jag gör just nu för Äntligen Hemma. Kanske det knepigaste uppdraget hittills. Jag gör alltså om en garderob till ett rum. Eh. Drömmer att det ska se ut så här och så här när det är klart.

– På kvällen ska vargen och jag äta finmiddag hemma med alla flyttlådor då en beställd flaska champagne anländer kl 17!

– På onsdag rekar jag för nästa case. Ni vet det där jag efterlyste här på bloggen! Älskar att det är andra rummet vi hittat till Äntligen Hemma via min blogg. Då vet jag ju verkligen att ni gillar min stil och jag kan gå loss! Temat för det här inslaget är ju färg och det är extra kul tycker jag!

– På kvällen har Ak och jag bokat in oss på ett dödspass coreträning. Är redan rädd.

– Torsdag är inte bara stora föreläsardagen utan också dagen då mamma och jag är huvudgäster hos Malou efter tio! Berättar mer när det närmar sig.

– På fredag pustar jag ut efter massa jobb och ansträngningar. Kanske tar en ledig dag och kollar inredning, går en långpromenad och på kvällen är det spinning.

– Lördag är stora provardagen som vanligt. Först Nyhetsmorgon, jag är ju med i helgpanelen där ett par lördagar i månaden, sen 4 provningar på rad och till sist en stor födelsedagsfest!

– På söndag packar vi vidare, hela hemmet ska ju ner i lådor, rensas och sorteras (bloppis utlovas). Som avbrott ska vi på 1-årskalas. Lilla Klara fyller hela 1 bast.

Vad ska ni ha för er för kul i veckan? Något särskilt ni ser fram emot? och är det någon av er som kommer på vintageinredningsföreläsningen på torsdag? Hoppas! Puss.

Ps. Kika in senare idag för megalyxig hårlockningsguide! <3

Untitled-22125131843
My weekly schedule as usual on mondays! Loads of work, working out and two birthday parties!

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar