Annonssamarbete med Nextory

Tonårsheartbreak och vagnpromenader


 

En av mina sommarmålbilder har varit att ligga på en filt i vår nya trädgård på Gotland och läsa en bok i lugn och ro. Jag vet inte hur många halvlästa (who am I kidding, det finns ett hundöra vid sida tre ungefär) böcker jag har i hyllan hemma.

Men. Med en galen ettåring får det nog bli ljudbok!
Perfekt för långpromenader med vagnen, lek i gräset, på stranden och annars när man behöver ha händerna fria.

Jag tycker så mycket om när författare har läst in sina egna böcker. Det är som att man får vara med i historien lite mer, och verkligen förstår vad det handlar om. När det är viktigt för författaren, då lyssnar man extra noga.

Jag har ju läst in en bok en gång. Jag trodde att jag skulle vara superbra på det, men herregud vad svårt det var! Att låta naturlig, pausera och inte tappa bort sig. Det är allt annat än när jag läser en bok för Lynn, då handlar det ju bara om att fantisera iväg!

Min novell Man kan vinka till varandra från balkongerna finns både som ljudbok och som e-bok hos Nextory.

Jag vill också tipsa om Sandras bok Allt som blir kvar. Den läser hon också själv, vilket är mysigt. Gillar att ha Sandra i lurarna när jag tar långa vagnpromenader. Och tonårsheartbreak passar ypperligt med dramatiska Gotländska ängar och vidder tänker jag. Så äntligen ska jag få höra den från början till slut, det är vad jag ska göra i sommar!

Vill du också testa på att lyssna på ljudböcker i sommar? Nu finns det ett superbra erbjudande till dig från mig! Testa Nextory helt gratis i en månad genom att skriva in koden ELSA i registreringen. Du kan avsluta ditt abonnemang precis när du vill, och det enda du binder upp dig till är möjligheten att lyssna och läsa tusentals böcker! Både nyheter och klassiker, i din telefon. Bra va!

Det var allt. Puss.

Translation: A post sponsored by Nextory.

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 Laddar