Annonssamarbete med Tradera

Tradera & ELLE-galan


 

Hej! Det var en så himla rolig kväll igår, och idag har jag en härlig nyhet! Det är nämligen så att jag tillsammans med Tradera och ELLE kommer auktionera ut min vintageklänning som jag bar på galan till förmån för Unicef!

Så här ser den ut och så här såg jag ut igår ↓

Ett par andra bloggare här på ELLE gör detsamma med sånt de hade på sig igår:

Kakan, Anja, Margaux och Linn för att vara exakt! Buda på deras grejer också vetja!

Min klänning är en vintageklänning från 60-talet i beige tyll. Jag skulle säga att storleken är en 40-42. Den är smal i midjan och har lite större byst. Mängder av lager i kjolen och är så himla fin! Jag tycker den passar till allt och året runt. Kanske den ultimata student eller bröllopsklänningen för den som inte vill ha vittvitt? Dessutom gör man ju någonting bra när pengarna hamnar hos Unicef som gör så bra arbete för utsatta barn världen över.

HÄR kan du lägga ett bud på klänningen! Hoppas den kommer till ett fint hem. Det vet jag att den gör när den köps på detta varma och vettiga sätt!

Snart kommer bilder från galan, här är en från när jag testade klänningen för första gången hemma:

Klänning vintage, väska vintage, skor Chloé. Hoppas du vill ha klänningen i din garderob!

(2)
(21)
(0)
5 kommentarer | Translate
  
 Laddar