Annons
Annons

Tredje advent


 

God morgon! Jag vaknade ensam i sängen, fast inte riktigt ändå. Mira ligger här bredvid och snusar. I vardagsrummet hörs en svag Emil från tvn. Pontus ligger där med Lynn och de har låtit mig sova sen klockan 22 när jag gick och la mig. Åtta timmar ostört alltså, och här ligger jag med sportbh och t-shirt. Nattamningen är med andra ord över! För visst borde tre fria nätter i rad betyda det?

Annons

Igår vid sju kom jag alltså hem. Vilken känsla! Hissresan kändes som tio minuter lång. Det är så sjukt att man har nykärskänslan i kroppen för sitt barn. Pirret i magen och längtan. Men man slipper behärska sig, hehe. Vi låg på golvet och rumlade runt den första timmen. Pussades och gosade. Pontus fick kärlek också förstås. Men det tog två minuter så ammade Lynn, så dagamningen är definitivt igång fortfarande. Det gör mig inget, bara jag får sova om nätterna! Nu ska jag inte prata mer om just detta, men jag vill ju alltid berätta när något nytt händer, och att sluta nattamma är definitivt något stort för mig! För det betyder att jag äntligen kommer vara utvilad efter två år av rubbad sömn. Ljuvligt!

Idag är det tredje advent och bara prick en vecka kvar till jul! Åh! En del finns kvar att göra i det Billgrenska/de Wolfska hemmet. Idag kommer vår julgran. Vi har beställt en 3,5-meterhög Smålandsgran så vi får se om den får plats i vårt vardagsrum! Dagens uppdrag innan den kommer blir att köpa en redig julgransfot som rymmer mycket vatten så den klarar sig. Sen ska den kläs! Åh som jag älskar känslan av att plocka ner lådorna med allt skört pynt och härligt glitter.

Dessutom ska jag göra granola. Med dadlar och pecannötter och hasselnötter och frön. Delar med mig av recept sen. Förutom det ska jag bädda om till våra nya sängkläder från midnatt, dammsuga och svabba, äta mysig romantisk söndagslunch med Pontus när Lynn sover, redigera sista bilderna från Paris och hämta ut min nya telefon! Jag har köpt den här, kan tänka mig att min Instagram kommer fyllas med fler bilder framöver! För jag har tyckt att min gamla iphone 6 tar så oskarpa bilder, men nu ska det bli bättring!

Det är så himla härligt att vara hemma. Jag känner en nytändning och så himla mycket hopp om den här julen. Det ska bli så mysigt! Ha en fantastisk tredje advent så hörs vi sen. Puss! 💖

(5)
(2)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar