Annons
Annons

tyll tyll tyll!


 

Nu ska ni få ett litet tips så här på lördagseftermiddagen! Det är nämligen så att på metropol auktionerar jag ut en helt fantastisk vintage tyllbalklänning i gammelrosa som jag senare i höst kommer visa hur jag fann i ett avsnitt av antikdeckarna.

Annons

Den är helt ljuvlig och ett praktexempel på en amerikansk promdress från femtiotalet och ferfekt som brudklänning skulle jag säga! Eftersom det är en tävling skulle jag bli så rackarns glad om någon annan än jag blev lika kär i den och ville ha den i sin garderob, på sin vägg eller över dansgolvet! Så kika in vettja och lägg ett bud!hjarta_punkt


foto: anna malmberg

Translation:
I’m auktioning out a fabulous vintage dress for my tv-show Antikdeckarna. Check it out here.

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar