ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Vårt vardagsrum

God morgon! Hur mår ni? Nästan helg nu. Kämpa på ni som jobbar hemifrån och känner större lass än vanligt, eller ni som längtar hem till era familjer. Jag har haft tre dagar av plåtningar hemma och jobb med andra så jag tycker det ska bli skönt med två hemma-dagar alldeles själv med min dator. Jag tänkte komma ikapp med blogginlägg (tipsa och önska gärna i kommentarsfältet!) och även mailen, även om den precis ekar mer tom än tidigare just nu. Det har blivit ett speciellt tillstånd att jobba som egenföretagare, alla de där startsträckorna, tusen möten och velande fram och tillbaka är borta. Allt är ja och nej, tydligt och konkret. Kanske lär vi oss även något om effektivitet när vi kommer ur detta?

Annons

Igår var Lynns första dag på förskolan på hur länge som helst. Han har haft en liten hård kråka i ena näsborren som inte kommit ut och blev hemskickad men igår vaknade han äntligen med helt fria näsgångar och var tillbaka på förskolan. Han var så himla känslosam. Blyg när han kom dit och bröt nästan ihop när han kom hem. Jag som säger att han inte påverakas av detta tar tillbaka allting. Klart han gör. Han är bara som Pontus och bär det inom sig. Jag måste ha bättre koll.

Men idag får han gå tillbaka igen och då känns det kanske inte lika ovant som igår, imorgon fyller min bästis 40 år och vi ska fira henne, om än på ett lite anpassat sätt, men jag längtar efter att få dansa och skåla och hurra för henne. Nästa vecka jobbar jag på Independent kostym igen som äntligen kommer slå upp dörrarna för de som vill. Men nu till något annat, vårt hem.

Vardagsrummet är ju vår lägenhets största rum, och så här har resan sett ut från mäklarbilder till idag!

Annons

När vi köpte var vardagsrummet möblerat på detta vis, med en stor sittyta i mitten på hela rummet. Det som nämligen är knepigt med det här stora rummet är att det har tre ingångar!

Senaste tiden

2 september fick vi nycklarna och flyttade in.

Mosebacke

Kärlek vid första ögonkastet till golven, pardörrarna och all stuckatur.

vardagsrum

Jag gjorde en plan för vardagsrummet. Mycket naturmaterial, värme och grönska ville jag ha.

Annons

Senaste tiden

I början ställde vi bara in alla våra saker och bestämde att vi skulle ta det långsamt.

Onsdag

Mest såg det ut så här. Flyttlådor i travar, ett provisoriskt bord i köket och massa bös.

Senaste tiden

Det tog lång tid att hitta rätt väggfärg. Vi ville ha en ljus färg som funkade fint med norrljuset men inte var grå, beige eller vit. Det skulle vara en liten kontrast till stuckaturerna men också mot den cremefärgade kakelugnen.

Senaste tiden

Annons

Vi landade i Krita från Alcro och Pontus målade alla väggar i rummet med den.

senaste tiden

Sen såg det ut så här ganska länge. Den Blocketfyndade soffan bodde åt det här hållet medan vi funderade ut hur allt skulle vara möblerat.

senaste tiden

Från andra hållet.

senaste tiden

Så vackert ljus.

Annons

senaste tiden

Jag trivdes dock inte med soffan så här, det stoppade upp flödet för mycket.

Vardag

Och i varje hörn stod stolar och annat överblivet kvar, sånt som inte fått sin plats än.

Mosebacke

Korgstolen tex, som jag inte hittade en plats för.

Onsdag

Annons

En fiolfikus i ena hörnet och ny spegel testades över kökssoffan.

Sista veckan innan jul

Innan jul hittade jag ett 1700-talsskåp som liksom talade till mig som en gammal själ.

Senaste veckan

Det vackraste jag sett. En möbel som får följa med resten av livet.

Top 9

Till jul testade vi att ställa kökssoffan och bordet rakt ut från väggen.

Annons

Nyår

Så här.

Mellandagarna

Det var mysigt och skönt medan de sen började renovera i köket, som en avgränsning mot vårt vardagsliv.

vardagsrum

Nu ser det ut så här. Inte klart alls men det börjar röra sig åt sätt håll.

vardagsrum

Annons

Teven ska upp på väggen, fast jag försöker värma upp Pontus om tanken på en sån här. Sen konsten som också ska upp. Kanske kan ni hjälpa mig om jag visar lite bilder?

vardagsrum

Här över tex, borde det ju bli fint med en stor tavla. Soffan har hamnat mot den här väggen nu, en mycket bättre placering för flödet i rummet tycker jag.

vardagsrum

Utblick från vårt sovrum, det enda rummet i lägenheten som i princip är klart.

vardagsrum

Utgången mot toaletten och hallen.

Annons

Ja det var det! Kvar på listan att göra med vardagsrummet är konst, bokhyllor, tv på väggen, måla fönsterfoder i en kontrasterande färg (?) och få bort det sista som bara står och hänger i hörnen!

En del har kommenterat att vi är supersnabba, men jag tycker att vi precis som jag sa när vi flyttade in tar vår tid. Nu har det gått ett halvår och än finns det mycket kvar. men att se ett hem växa fram naturligt och genom att testa sig fram är bland det roligaste jag vet!

Ha en mysig dag, puss!

56 kommentarer till “Vårt vardagsrum”

 1. Linda skriver: 26 mars 2020 kl 06:45

  Tack för att du skriver en sån fin blogg ❤️
  Jag skulle gärna läsa om vårstil för barn, min son är lite yngre än Lynn och jag tycker det är roligare att handla till honom än till mig själv! Nu när våren är på intåg är det dags att köpa lite nytt/vintage eftersom han växer så det knakar så jag skulle tycka det var kul med lite inspiration 😊


 2. Linnea skriver: 26 mars 2020 kl 06:54

  Mysigt! Skulle det funka med en liten vinkel på soffan ut från väggen?


 3. Kristin skriver: 26 mars 2020 kl 07:03

  Vi har en Samsung frame och vi älskar den! Den sitter som en av många tavlor på väggen och när man har vänner över är det ingen som tänker på att den sitter där. Kan skicka inspo-bild om du vill!


 4. Therese skriver: 26 mars 2020 kl 07:10

  Jag tycker att efterlysnings-inlägget var väldigt bra! Jag söker med ljus och lykta efter en favoritlångklänning från H&M och tänker att jag kanske kan hitta den i ett sånt inlägg. =)
  Sen väntar jag på inläggen där du skulle styla läsarnas plagg. Det är ju en jätterolig idé!


 5. Anna skriver: 26 mars 2020 kl 07:13

  Rörande små barnnosar. Det här vet alla säker redan, men det fungerar verkligen och har mig veterligen inga biverkningar: KOKSALTLÖSNING för näsan. (En mild variant, man kan blanda själv och ta upp i en pipett). Löser upp det mesta som kan finnas i den lilla snoken. (kan användas så ofta som behövs)


 6. Maria skriver: 26 mars 2020 kl 07:27

  Jag har en Samsung The Frame 55”. SÅ NÖJD! Svårt att välja konst ibland, men jag har några egentagna bilder jag varierar mellan. Ljudet är väldigt bra i inbyggda högtalarna (från en ljudtekniker till en musiker ifall du behöver övertyga Pontus). Enda nackdelen som jag tycker är att det inte går att ha konstläget samtidigt som man spelar musik i Spotify-appen. Det löser jag genom att streama från mobilen till Apple TVn istället. 🙂 Hör av dig om ni vill höra mer 🙂


  1. maria skriver: 30 mars 2020 kl 14:16

   Jag har alltså Apple TVn kopplad till en ”förstärkare” och högtalare så den inte behöver gå via tv om man vill streama musik från mobilen. Slog mig att det var otydligt skrivit. 🙂


 7. Anne skriver: 26 mars 2020 kl 07:38

  Så fina bilder. Vackert ärligt och det gamla gifter sig med det nya. Men det svåraste och viktigaste! Konsten. Själv har jag långsamt tagit mig framåt i 15 år för att hitta det rätta gällande konsten. Nu är det mina kompisar på väggarna:).
  Svårt att tipsa för det är nog bara att känna sig fram. Överlag tycker jag ändå att man kan fokusera mindre på platsen över soffan, den ger sig, och försöka smyga in konsten på alla möjliga ställen först. Ni har mycket konst med starka färger? Går det att börja sätta något stort på hallväggen som syns från ert vardagsrum? tack för bästa bloggen i landet!! (ps jag hade gärna sett läsarnas bilder på konstväggar)


 8. Mara skriver: 26 mars 2020 kl 07:56

  Jättefint blir det! Jag skulle inte hänga en stor tavla över soffan, eftersom det hörnet då riskerar se lite hopträngt och mastigt ut, då både soffan, kakelugnen och sen tv kommer trängas i det hörnet, så jag skulle välja luftigare konst där och istället ha en maffigare tavla över gustavianska soffan eller på väggen brevid det gamla träskåpet.
  För jag komma med en petig liten detalj? Du tar så himla fina bilder, MEN ofta är horisontlinjen sned, vilket gör att man känner sig lite sjösjuk när man tittar på bilderna. Jag tror det skulle göra mycket för dina vackra miljöbilder om du rätade upp horisonten (tex ser till att golv-och taklister ligger helt vågrätt i bild), så slipper man få intrycket av att alla linjer och viklar är ”fel”. Kanske bara jag som stör mig på detta,men ändå,tips!❤


 9. Ann skriver: 26 mars 2020 kl 07:57

  Nämän åh va fint!! Lampan mot soffan blev ju kanonbra ju😍 Tack snälla du för dessa bilder. Vill så gärna ha båda😍 Finns så mkt värme i er lägenhet så jag gissar att ni stormtrivs. Ha nu en riktigt fin dag🥰


 10. Anna skriver: 26 mars 2020 kl 08:04

  TACK för detta inlägg, Elsa! Älskar att starta min dag med din blogg, läser den alltid sist efter nyheterna för att ta med mig den varma fina känslan under dagen.


 11. Anna skriver: 26 mars 2020 kl 08:34

  Önske-blogginlägg!
  Hur du tänkte när du vid shopping och sånt när du gick över till jeans-Elsa med lugg! 😉
  Jag känner just nu att jag är i en så tråkig period med min egen garderob där jag köper bara det gamla vanlig jag alltid har köpt men jag hade gärna velat mogna lite i min stil och hitta mer klassiska och vuxna plagg med mer färg och glädje. Vet bara inte var eller hur jag ska börja 🙈


 12. Ida skriver: 26 mars 2020 kl 08:34

  Det du skriver om ditt skåp, att det är en möbel som får hänga med hela livet. Så tänker jag om alla mina (större) möbler. Soffor sitter man ju sönder till slut, men resten hänger med. Älskar mina möbler och de följer med i alla flyttar.


 13. Tilda skriver: 26 mars 2020 kl 08:45

  Tycker det blev så fint med placeringen av soffan och matbordet nu!! Och wow vad fint det var med soffan, lampan på väggen, mattan och soffbordet. Och sen det gröna bordet som poppar. MEN jag hade stött på patrull med min sambo… han hade sagt att soffan kan ju inte stå så för då ser man inte Tv:n. Hur tänker ni kring det? Tycker det är så svårt. Förstår tanken med att det ska vara praktiskt och man vill kunna hänga med familjen i soffan och kolla tv, men man vill också ha det fint😊


 14. LicketySplit skriver: 26 mars 2020 kl 08:47

  Oj, har inte varit inne på din blogg på ett tag märker jag. Här händer det grejer!
  VAR är den vackra blommiga soffan exv?
  Verkligen ett knepigt rum att möblera, men flödet genom rummet ser bättre ut nu helt klart. Men lite bökigt att se tv:n från soffan? Såg att någon kommenterat om man kunde vinkla soffan lite ut från väggen, kanske värt att testa.
  Spännande att följa!


 15. Kristine Magerholminstagram.com skriver: 26 mars 2020 kl 09:02

  Så utruleg fint de har det! Spennande å følge utviklinga hos dykk. Vi er midt i renovering av delar av huset vårt sjølve, og lever i kaos med snekkarar i og rundt huset kombinert med heimekontor/heimeskule. Gler meg til vi begynner å lande her hos oss også! Kan ellers anbefale The Frame. Vi kjøpte den i vinter, og er svært fornøgde med den!

  Ha ein fin marstorsdag! 🙂


 16. wilhelmine skriver: 26 mars 2020 kl 09:08

  Hei. Så utrolig vakkert og sjarmerende hjem dere skaper. Jeg kan ikke se meg ferdig på bildene, elsker alle detaljer og hvordan du skaper ekte hjemmekoselig stemning. Så gøy at du ønsker innspill til blogginnlegg. Jeg ønsker meg at du lager et eget innlegg om frokost, hva som er dine favoritt frokost retter, hvordan du dekker bordet og tips til gode frokostretter nå innfor påsken som i år blir annlerledes for oss alle i disse tider. Take care og takk for evig herlig inspirasjon.


 17. Magda skriver: 26 mars 2020 kl 09:22

  Vad hände med Arne Norell soffan? Vad är detta förment soffa ni har? ☺️


  1. Magda skriver: 26 mars 2020 kl 09:22

   För ny*soffa menade jag 😅


   1. Lisa A skriver: 26 mars 2020 kl 10:27

    De köpte en ny soffa istället.


 18. Nike skriver: 26 mars 2020 kl 09:23

  Hej fina Elsa!
  Tack för en superfin och inspirerande blogg, känns alltid tryggt och varmt att titta in här under dagen – så tack för det!
  Nu till min fråga, är det samma soffa som ni har kvar som ni har klätt om eller vad har ni gjort av den blommiga jättefina? 🙂

  Hoppas du får en fin solig torsdag,
  Allt gott,
  Nike


  1. Lisa A skriver: 26 mars 2020 kl 10:28

   Nej det är en ny soffa.


 19. Elvira T skriver: 26 mars 2020 kl 09:34

  Åh ja alltså varför är de så svårt att inreda med konst hemma.

  (Åh Elsa för ett tv program på temat🙌, du åker hem till folk & räddar deras hem med att hjälpa dem att sätta upp konst på rätt plats för den optimala placering & känslan💕).

  Nu har jag gjort detta i ert hem haha svårt att låta bli, hoppas ni kan inspireras.

  Ert vardagsrum är så vilsamt & lugnt nu. Undra om de blir för stökigt med tavlor? Tänker på den färgglada tavlan ni hade vid tv i förra lägenheten, tavlan din pappa målade med ankorna & den med renen i slottssalen. Känns inte som någon av de kommer passa färgmässigt i vardagsrummet och de är för mycket som händer i dem. Som någon skrev låt de vara luftigt över soffan jätte fint & lugnt.

  Tänker hallen, lynns rum & kanske köksväggen som är mot lynns rum kan ha konsten?

  Renen i slottssalen på köksväggen.

  I lynns rum den färgglada tavlan som Pontus pappa gjort om jag inte minns fel? & din pappas tavla med ankorna. Fint att han har både morfar & farfars konst i sitt rum.

  Våga även konst i badrummet.

  Din mammas teckning när de byter om passar bra i hallen 😍.


 20. Frida skriver: 26 mars 2020 kl 09:54

  Så fint och inspirerande! Tack för att du delar processen ❤️

  ÖNSKEINLÄGG: Veckomatsedel, please! Blir så inspirerad av de du knåpar ihop..
  puss


 21. Kerstin skriver: 26 mars 2020 kl 09:56

  Tack för din trevlig blogg och för allt du delar med dig av, stort som smått. Det är ett så fint ställe att få titta in på någon gång om dagen och påminnas om din (och delvis vår allas) vackra värld som vi lever i. Även i tider så det gungar och saker förändras snabbt.

  Jag önskar ett inlägg av nostalgi. Kanske att du kommenterar ett gammalt inlägg? Vad som hände utöver det du skrev om då/visade upp? Vad väcker det i dig idag? Hur resonerar du nu? Vad har förändrats?


 22. Lisa A skriver: 26 mars 2020 kl 10:29

  TV:n du länkade till såg spännande ut! men på alla bilder på den hemsidan sitter de ju jättehögt upp, typ som vi har i mötesrummen på kontoret. Svårt att se hur den passar när den sitter på normal TV-höjd i ett vanligt hem, den höjden sitter ju inte tavlor i oftast.


 23. marita skriver: 26 mars 2020 kl 10:31

  Så fint det blir. Erat nya kök är underbart! När kommer det bilder på Lynns rum?
  Din pappas nya tavla och Pontus pappas tavla (min absoluta favorit!) tycker jag att ni ska ha i vardagsrummet. Pontus pappas tavla är så stor också så den skulle jag hänga som enda bild över soffan så att den får ta plats.
  Den ”oäkta” tavlan av din pappa skulle jag hänga i Lynns rum. (tänker att man kanske inte ska ha konst till ett värde av en bil i ett barnrum, ifall det leks lite extra vilt nån dag)
  Din mammas underbara verk ”Familjen byxa” kanske kan hänga i hallen ifall de får plats där. Som ett varmt välkomnande.
  Tavlan med flickorna som byter om skulle bli ljuvlig i badrummet.
  Jag kan rekommendera att måla fönsterfoder och övriga snickerier i samma färg som väggarna, fast i en högre glans. Det har jag gjort (allt i en mjuk sandfärg) och jag är jättenöjd. Jag har helmatt på väggarna och halvmatt på snickerierna.


 24. Maria Wilhelmsson skriver: 26 mars 2020 kl 10:45

  Blir så glad hur ni tänker på er son…


 25. Johanna skriver: 26 mars 2020 kl 10:50

  Åh vilket knepigt rum det är. Och det är så fint! Jag tycker att ni har så mycket fina möbler men att det kanske också blir ett problem, det är för många. Soffan från afroart ska kanske ut i hallen sen? Tre stycken soffor i detta rum blir lite mycket tycker JAG. Och sen är det svårt med möblering längs väggarna tycker jag, man förlorar liksom lite luft i rummet. Jag förstår tidigare ägarens möblering, men den uppfyller ju inte era krav på funktion för rummet. En kill your darlings på möblerna kanske? Dra ut några saker bara för att känna på rummet utan dom?

  Oavsett, det ni har att jobba med är guld. Guld! Värt alla inredningsutmaningar.


 26. Nina skriver: 26 mars 2020 kl 11:22

  Fint! Undrar var lampan vid soffan kommer ifrån?
  / Nina


 27. Louise skriver: 26 mars 2020 kl 11:29

  Superfint inlägg och kul att få följa processen! Du har fått till det så fint ✨

  Du frågade om önskeinlägg och jag vill så gärna veta om hur du tänker kring Lynns rum. Gärna mood board och bilder från rummet.


 28. Ewa Ekelund skriver: 26 mars 2020 kl 11:32

  Ser jättefint ut!!! Var har ni tänkt ha er bokhylla? Ska ni köpa eller platsbygga?


 29. Tove skriver: 26 mars 2020 kl 11:45

  Önskeinlägg:
  Ska renovera 90 kvm 90tals lägenhet, allt i ”original”.
  Tips på hur man får ett vackert och härligt hem i en lägenhet utan så mkt själ och charm❣️


 30. Anna skriver: 26 mars 2020 kl 12:01

  Åh så fint! Lampan över soffan, varifrån? Skapade enormt ha-begär🙈


 31. Pernilla S skriver: 26 mars 2020 kl 12:11

  Ert vardagsrum är så fint!! (hela ert hem såklart)

  Vi har en ”the frame” – enda gången i mitt liv jag har velat köpa en tv. Den är så snygg när den är avstängd, många fattar inte att det är en tv utan tror att det är en tavla, exakt som det är meningen. KÖP!


 32. Pernilla Hell skriver: 26 mars 2020 kl 12:16

  Ett tips! http://www.risenta.se/produkter/froer-karnor/chiafron-1 Storpack vallmofrön! 🙂


 33. Susanne skriver: 26 mars 2020 kl 12:20

  Hej Ebba!
  Tack för peppande och personlig blogg. Har önskat förr och önskar igen, dina kvinnliga förebilder då och nu. Jag önskar ett mer jämlikt samhälle och att vi kommit längre. Löner, att vi finns mer i historieböckerna, endast 10% av våra statyer är kvinnor. Vi behöver lyfta och pusha varandra och våra barn.

  /Susanne


 34. Julia skriver: 26 mars 2020 kl 12:21

  Så mycket inspo! Och kökssoffa, är det den ultimata möbeln? Håller på och värmer upp min pojkvän för att vi ska ha en 😎


 35. Susanne skriver: 26 mars 2020 kl 12:22

  Elsa såklart. Rörig hjärna, läser för många bloggar 😆


 36. Therese skriver: 26 mars 2020 kl 13:26

  Hej! Vad hände med den finfina mönstrade soffan? Till salu eller undanstuvad?


  1. Katrin skriver: 26 mars 2020 kl 16:52

   De har redan sålt den!


 37. Frida skriver: 26 mars 2020 kl 15:46

  Hej! Önskeinlägg om att bada badkar!! Har för mig att Sofia kallat dig ”en badare av rang” i något poddavsnitt och jag som nyligen blivit med badkar efter en flytt har mycket att lära mig. Har liksom lite svårt att anamma hela badandet som upplevelse så vill gärna ha tips och inspiration. Just nu är badkaret mer för barnen med leksaker och Bamse-badskum. Jag vill kunna njuta av ett bad, och nu med allt mer tid hemma finns möjligheten 🙂


 38. Lina skriver: 26 mars 2020 kl 16:39

  Hej!! Mitt önskeinlägg skulle vara fler av de inläggen du gör när du använder bilder(pinterest?) och skriver små påhittade texter om hur tex en dag är.. gissar på att du Elsa förstår vad jag menar iallafall haha! Speciellt nu när man inte ska resa eller ta sig iväg för mycket vore de extra mysigt att drömma sig bort hur en dag på semester i Frankrike skulle va, eller utflykt i Sverige osv osv.. ❤️❤️


 39. Erika skriver: 26 mars 2020 kl 19:56

  Din blogg, har den som mysläsning jag sparar till kvällen varje dag! Så himla fint att få sjunka in i din värld på kvällskvisten <3
  Jag har funderat länge på hur Lynns klädstil hade varit som flicka! Tycker du/ni klär honom så himlahimla fint och skulle gärna se samma stil fast flickigt, vad hade du valt? Du är min bästa stilikon (du anar inte hur mycket grejer jag ”helt plötsligt” kommer på att jag bara MÅSTE leta efter på loppis efter att ha hängt hos dig) och hade varit så kul att se hur du tänker gällande mer flickiga plagg och bli lite inspirerad! Drömmer om en bebis och vill grotta ner mig i allt i väntan på att det efterlängtade plusset ska dyka upp någon jäkla gång <3


 40. Annika skriver: 26 mars 2020 kl 20:36

  Tycker ni lyckats fått det personligt å hemtrevligt. Förstår och vet hur svårt det kan vara och få till allt med stolar inskjutna vid fönstret och så. Tror att när ni får klart i Lynns rum och hans blå barnstolar får plats där så är det löst! Spännande och få se hans rum sen 👍


 41. Emma Thunemmassamling.wordpress.com skriver: 26 mars 2020 kl 21:20

  …blir man någonsin färdig…? <3


 42. Emelie skriver: 26 mars 2020 kl 21:59

  Hej Elsa!
  Läser din blogg varje morgon tycker att dina texter och bilder är så fina och upplyftande i morgontimmarna. Jag tillhör dom som måste ner i tunnelbanan varje morgon och det har blivit en så stressig situation med tanke på Corona. Känner en fullständig maktlöshet. Önskar mig därför ett inlägg som kan bomullifiera denna dagliga åktur. För mig och för alla andra som inte kan arbeta hemma.
  Stort tack för en vacker blogg!
  Många hälsningar
  Emelie


 43. Emelie skriver: 26 mars 2020 kl 22:18

  Men gud vad knäppt, av någon outgrundlig anledning fick jag för mig att det var ett inlägg om att önska inlägg 🙈🙈🙈
  Förlåt! Strunta i min önskeinläggskommentar.


  1. Julia skriver: 27 mars 2020 kl 08:59

   Står i inlägget att en får önska så du läste helt rätt <3


 44. Julia skriver: 26 mars 2020 kl 22:38

  Skulle vara så kul om du filmade en rundtur i lägenheten! Jag är värdelös på planlösning och att föreställa saker, så skulle vara mysigt att se dig gå runt och filma när du tar dig från rum till rum 😉


 45. Anna skriver: 26 mars 2020 kl 23:05

  Skulle inte din pappa måla en vägg i sovrummet? Xo


 46. Maria skriver: 27 mars 2020 kl 09:16

  Påsk i stan och utan stora familjen? Hur tänker du där? Tips mottages gärna. Känns så himla tråkigt men som en självklarhet såklart, att stanna hemma och inte träffa alla . Hur gör vi det finaste av påsken på hemmaplan??


 47. Tina skriver: 27 mars 2020 kl 10:26

  Jättefint verkligen! Skulle personligen vilja ha någon kudde som ”poppar” i soffan. Kanske en från svenskt tenn som fångar upp mönstret i gardinerna i sovrummet? Visa gärna vilken konst ni har, hade varit så kul att se 🙂 Kram


 48. Sanna skriver: 27 mars 2020 kl 17:34

  Som jag längtat efter detta inlägg! Jag skämtar inte, i slutet av sommaren tänkte jag att ”vad trist att det snart är höst, men en liten tröst är i alla fall att Elsa Billgren snart flyttar”. Jag har varit så spänd på att få se hur ni skulle få till det, och nästan känt mig frustrerad över att man hittills endast fått se små glimtar av ert vackra hem. Nu visar du äntligen lite mer av helheten och det är fantastiskt fint och inspirerande, som jag visste att det skulle bli. Vill dock ha meeeeer! Skulle önska att du visade upp övriga rum på samma vis. När du flyttade till din förra lägenhet var du superpedagogisk och visade möblernas placering på planritning och sånt. Skulle uppskatta enormt om du ville göra det nu också. Tack för att du är en sådan inspiration, både på bloggen och i podden!


 49. Marie skriver: 27 mars 2020 kl 17:35

  Altså den leiligheten! My gawd, den er så fin, jeg tror jeg har pinnet alle bildene nå. Og du innreder så vakkert også. Takk for at du deler!


 50. Maja skriver: 27 mars 2020 kl 19:18

  Åååååå fina Elsa. Är ganska ny på din blogg, hittade hit efter att ha sett äkta Billgrens. Jag bara älskade era avsnitt och ville aldrig att de skulle ta slut. Avsnitten var väldigt varma och äkta så att man kände sig som en i familjen 😂😊. Jag blev även väldigt rörd av din känsliga och fina sida, då jag verkligen kunde relatera till din känslighet som även jag har. Jag tänkte lite på din fråga vad du kan ha över soffan. Jag tycker absolut att ni som familj ska göra en tavla tillsammans. Det är väldigt kul att riva ut tidningsfärger och göra ett kollage som ni sedan kompliterar med färg. Och som din pappa sa i något avsnitt, en riktig konstnär använder inte för många färger 😊😉. Jag tycker en fin kominationfärg skulle vara vit, petrol, rosa, olika blå färger. Men bara min åsikt. Kram på dig och tack för att du förgyller i denna tid. 💜


Dela på:
Laddar