Annons
Annons

Veckan som gått


 

Jag älskar hur livet är perfekt avvägt just nu. Jag får göra allt jag älskar, och lagom mycket av det. Att vara hälften föräldraledig och hälften på jobbet måste vara den ultimata uppdelningen, för mig iallafall. En vecka består ju av så mycket olika saker då. Vi kikar på hur den här veckan såg ut!

Annons

Vi hoppar till tisdag direkt och jag hängde med min bästa lill-kille. Många frågar om han alltid är glad och ja, det är sjukt. Han är alltid glad. På dagen! På natten grinar han en himla massa dock.

Jag började vår dag på Robin Delsenius café med en pressvisning för Sandbergs tapeter. De gör så himla fina grejer och jag ska ju precis inreda ett hus med tapeter så det passade perfekt att gå dit och inspireras av deras nya kollektion Villa Dalarö. Fint också att jag fick sällskap vid frukostbordet av Louise och Linda från Vintagefabriken.

Efter frukosten bar det av med vagnen mot Bio Rio i Hornstull för att se Sameblod med Annaklara, Jon och Greta! Det var den bästa Svenska filmen jag kommer se i år tror jag. Guldbaggevinnare helt säkert. Så finstämd, gripande, lagom långsamt berättande, trovärdig och vacker. Se den om ni vill gå på bio!

Efter filmen åt vi lunch på Bio Rios mysiga café, tips! Och sen gick Limpan och jag vidare hemåt igen för att mysa resten av eftermiddagen.

På onsdagen var jag föräldraledig igen och promenerade hem till Hanna som har en liten Nils som hade exakt samma bf som Lynn men är född en hel månad tidigare! Sjukt sånt där. Vi hängde med Tove, Fred, Annaklara och Greta på vardagsrumsgolvet och lät ungarna härja runt medan jag åt lunchwrap med blåbärssmoothie.

Barnvagnsparaden tackar för en mysig dag och sen gick jag med sovande bebis till Christoffers blommor och köpte allt som är fint där.

På kvällen gjorde Pontus och jag oss fina och promenerade upp för Swedenborgsgatan bara några meter från där vi bor.

Älskar mitt gäng, vi är så gulliga!

Vi var hembjudna till Christian, Anders och lilla Sixten! Christian och jag jobbade ju tillsammans på Antikdeckarna för hundra år sedan men nu driver han Brandstationen och Herr Judit och deras hem var såklart en megafröjd för ögat i varje vrå. Pontus slog sig ner i stora fåtöljen och jag sippade onsdagsbubbel ur antika kristallkupor.

På torsdagen var det min tur att jobba, och jag och Julia tog Äntligen Hemma-bilen ut på Värmdö för att reka hus inför tapetinslaget jag ska göra. Ett av husen var så himla fint Villa Villekulla-aktigt! Inuti helt magiskt också, från slutet av 1800-talet och byggt som sommarstuga till de högt uppsatta på Gustavsbergs porslinsfabrik.

De hade en egen liten strand och en kobbe i solnedgång som utsikt, inte så pjåkigt! Efter rekandet åt Julia och jag jobblunch på Kalf & Hansen som tydligen finns i Hammarby sjöstad också.  Vi pratade ihop oss om vårens inrednings och tv-projekt och sen fick jag skjuts hem.

Jag packade upp tisdagens goodiebag från Sandberg, slog in ett paket i tapeten och åt min bästa mellis – grekisk yoghurt, honung och nötter.

Sen tränade jag, gullade med Mira, duschade och dukade upp för kalas! Tex med ett ostbud från Valio som jag fått. På kvällen kom nämligen stora delar av Pontus släkt hem till oss på galette-middag för att fira att hans mamma Helena fyllde år! Jag gav henne en mjölsiktare och Pontus och hans syskor en resa till rivieran! Så dit åker vi allihop i höst när det är så vackert.

På fredagen jobbade jag också, i ateljén! En tjej hittade rätt med denna blåsa som verkligen är extra allt. Öppen rygg, släp och spets. Kan det bli bättre?

Så såg min vecka ut. På kvällen kom Sandra hit, åt middag och spelade spel, och idag ska jag ut på stan med min lilla familj! Jag tror det blir en solglasögoninköp. Visar vilka jag bestämde mig för inom kort. Puss ha en mysig lördag! <3

Translation: A bunch of pictures from my week, being free with my baby and working some.

(5)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar