Annons
Annons

Vinternytt hemma


 

Idag har jag haft matplåtning här hemma men innan min lägenhet fylldes med doften av karamelliserad ananas och fototeam hann jag rada upp lite nytt och fint till hemmet som jag köpt och fått på sistone. Jag har en sån förkärlek för dammiga pasteller så här års, gärna smutsiga rosa, gula och lila toner.

Annons

Ni som lyssnat på Billgren Wood vet vad detta innebär, hehe. Torkad lavendel! Hur härligt? Jag köpte två buntar på Blomsterpassagen. Nu står de i en stor vas och doftar ljuvligt i hela lägenheten. Som min flickrumsunderklädeslåda ungefär.

Dags för nya sängkläder hemma. Både vi vuxna och Lynn ska få nytt och fint! Vi har ju haft linnesängkläder rätt länge, men knapparna på påslakanen är trasiga och de korvar ihop sig längst ner så nu är det dags för något annat. Pontus och jag hade en skrattattack så vi grät härom dagen när vi skulle gå och lägga oss och täckena var korviga. Få saker är ju mer irriterande, haha. Nu har vi vinterkrispiga i ekologisk bomull från Midnatt som jag spanat på länge.

Hur fina är dessa örngott i gammelrosa och kamel? Så bra färger ihop. Vi har ju ”hotellkuddar” i 90×50 och vanliga kuddar ovanpå.
Här ligger vår vintertvål till badrummet med handkräm i tulpandoft som jag fick som bud härom dagen. Doften är helt otrolig! Verkligen gnisslig och krispig tulpan.

På Blomsterpassagen hade de rosor på sista versen för 10 kr/styck. Enorma doftrosor som ser ut som tre rosor i ett när man tittar nära. De doftar också ljuvligt romantiskt och trädgårdssött. De fick vara med i dagens vårfestplåtning. Bredvid blommorna ligger ett pressbud med fintandkräm från Selahatin! Ska bli så spännande att testa en whiteningtandkräm med smak av anis, honung och pepparmint. Den får följa med i Paris-packningen!

Snart kommer Pontus hem från Star Wars-bio med sushi åt oss. Då ska vi ha myskväll tillsammans alla tre, för imorgon åker jag och sover borta från Lynn för första gången någonsin. Iihh, jag är så pirrig!

(2)
(0)
(1)
7 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar