Världens enklaste och godaste frukost måste ju ändå vara chiapudding med olika toppings. Järn, vitamin och fiberrik, vacker och så lyxig på samma gång! Här kommer en ny favorit som jag åt härom dagen, vit chiapudding med kokos och mandelmjölk samt syrliga körsbär: Vit chiapudding enligt basreceptet: - 2 dl mandel och kokosmjölk, jag använder den sötade från Alpro - 2-3 msk chiafrön, jag använder vita chiafrön från Risenta Mitt tips för att få en riktigt bra konsistens är att blanda ingredienserna i en burk med lock, röra runt efter en halvtimme och korrigera konsistensen då. Addera antingen mer frön eller mjölk beroende på om man vill ha puddingen lös eller hård. Jag gillar en hård pudding så kan man ha extra mjölk på efteråt. Låt sen chiapuddingen stå i burken över natten och svälla. Topping: - 1/2 dl frysta körsbär, jag använder de från Ica - En skvätt kokos och mandelmjölk Värm upp körsbären i en liten kastrull på spisen. Häll över dem och juicen på puddingen och toppa med en skvätt mandel och kokosmjölk. Servera i små portionsformar, antingen fina glas eller burkar utan lock. Trevlig frukost! Mina andra chiapuddingrecept hittar du här: ♡ Chiapudding på 3 sätt ♡ Chiapudding med jordgubb och mandel ♡ Chiapudding med choklad och hallon Translation: My recipe for white chia pudding with coconut and almond milk and sour cherries.